Utslått av doublemakkeren

Icon_stevneI går spilte de sammen i Herrer C double. I dag eliminerte Kjetil Korneliussen (Heros) Lars Torp i Herrer C single.

Lars fikk en overkommelig trekning i C-klassen i Siddistreffen, men manglet det lille ekstra for å sikre sluttspillplassen. Han tapte med 10-12 i det femte og avgjørende settet mot sin doublemakker fra i lørdag.

Lars tapte også neste nøkkelkamp, mot Marius Lindstad (B-72). Heller ikke her klarte Lars å vippe marginene i sin favør og røk med 1-3.

Lars avsluttet ettermiddagens økt med å slå Sverre Valderhaug (Bergen) 3-0.

Olof Götestam kunne reise tidlig hjem fra Stavanger, etter å ha spilte tre formiddagskamper i sin Herrer åpen-pulje. Han slo Andreas N. Håvardsen (Skjoldar), men tapte mot Maciej Pietkiewicz (Molde) og Tijanu Y. Adewale (ukjent klubb).

| Resultater |