Gull og sølv i KIWI Open

Icon_stevneJBTK-duoen i KIWI Open nådde hver sin finale i Hokksundhallen søndag. Olof Götestam vant Herrer veteran. Pål Korsgård tok sølvet i Herrer åpen.

Pål Korsgård og Olof Götestam.

Olof vant sin innledende pulje i veteranklassen med seirer mot Kai Groth (Kjelsås) og Asbjørn Barikmo (Notodden). Hans tøffeste kamp var semifinalen mot Kristian Hoel (Kjelsås). Først på 11-9 i det femte og avgjørende settet ble finaleplassen sikret. Der hadde Olof forholdsvis grei kontroll mot Lennie Johansson (Varding). Med 11-1 i det fjerde settet ble 3-1-seieren sikret. Grattis med klasseseieren, Olof!

I den åpne herreklassen tapte Olof mot Reinis Burgis (Volda/Ørsta), men slo Thomas Gabrielsen (Eiker) og sikret sluttspillplassen. Der ble det stopp i kvartfinalen mot Jonas Flåøien (Skien). Flott 5. plass, dog!

Pål har hatt vondt i ryggen de siste ukene og har stått over alle treningene. Lørdag droppet han deltakelse i eliteklassen. Han valgte derimot å forsøke seg i dag. Det gikk ikke så verst. Han vant sin innledende pulje. Mikkel Gudmundsen (B-72) og Ole J. Pedersen (Notodden) ble beseiret. I kvartfinalen fikk Pål walk over og i semifinalen slo han Olofs overmann Flåøien.

Reinis Burgis var hakket for god i finalen, der han vant alle de tre settene. Pål hang bra med og er godt fornøyd med dagens innsats.

Resultatliste del 1
Resultatliste del 2