Olof imponerte

Icon_stevneOlof Götestam imponerte i den nasjonale turneringen KIWI Open på Hokksund lørdag. I Herrer B nådde han semien. I eliteklassen ble det nesten sluttspillplass.

Olof Götestam.

Olof begynte med puljeseier i B-klassen, der Jan Sandberg (Eiker) og Kenneth Zeiffert (Fornebu) ble beseiret. I sluttspillets kvartfinale eliminerte han Jonas Flåøien (Skien). Casper Søndberg (Fornebu) var motstander i semifinalen. Olof tapte 1-3 i en meget jevn kamp. Søndberg vant klassen.

I Herrer elite vant Olof på nytt mot Zeiffert, men tapte 0-3 mot Reinis Burgis (Ørsta/Volda). Med seier mot Martin Røste (Eiker) ville det blitt sluttspillplass. Olof ledet med 4-2 i det femte og avgjørende settet, men måtte til slutt strekke våpen.

Lars Torp og Hans Gaarder deltok kun i Herrer D i dag. Gaarder tok farvel med Hokksundhallen etter puljespillet (1 seier og 2 tap), mens Torp avanserte til sluttspillet med to seirer på tre kamper. Etter å ha vunnet det første settet mot Katarina E. Wetzel, snudde lykken. Torper’n tapte de tre neste settene mot den blivende klassevinneren.

Pål Korsgård hadde vondt i ryggen og sto over dagens deltakelse. Søndag er han dog klar til å prøve seg. Også Olof er med søndag.

Resultatliste del 1
Resultatliste del 2