Ferdigmalt på én kveld!

Onsdagens maledugnad regnet bort, men takket være effektiv innsats fra alle som stilte opp rakk vi over hver eneste kvadratmeter med panel og mur torsdag kveld!

Vaktmester Leif Harald Svendsbråten sysselsatte alle som kom for å bidra. Arbeidene gikk unna i rekordfart. Vi rakk både å dekke 150 kvadratmeter av hallens fasade med maling og vaske hallen innvendig.

Planen var å jobbe to hele kvelder, men det holdt med én!

Tusen takk til følgende: Isak Døhlen-Jacobsen, Fredrik Wilkens, Lene Døhlen-Jacobsen, Lars Jensen, Tommy Døhlen-Jacobsen, Yngve Midtfjell, Jonas Jensen, Leif Thorbjørn Jensen, Thomas Møller, Farzad Mirzai, Lene Skogen og Leif Harald Svendsbråten.

Ovennevnte dusin har nå sørget for å forlenge levetiden til Jevnaker Bordtennishall med flere år. Det kommer samtlige medlemmer til gode.

Takk også til Gausdal Landhandleri Jevnaker og Mester Pizzeria for hyggelige rabatter på maling, tilbehør og matservering!

PS! Alle JBTK-medlemmer får 20 prosent rabatt på Jevnakers beste pizza ved framvisning av rabattkort hos Mester Pizzeria ved Hadeland Glassverk! Rabattkort får du gratis ved henvendelse til klubbledelsen.

Utvalgte bilder fra kveldens arbeidsøkt: