Kvartfinalister i B-NM

Leif Thorbjørn Jensen, Jonas Jensen og Olof Götestam nådde kvartfinalen i lagklassen. Jonas og Olof det samme i single; i B-klassene tilhørende årets senior-NM.

Grunnet koronarestriksjoner ble B-klassene droppet under den ordinære mesterskapshelgen. Det gjorde bordtennisforbundet opp for denne helgen, med B-72 som arrangør.

Jonas og Olof vant hver sin innledende pulje i søndagens singleklasse. Puljeseirene ble belønnet med walk over fra 16- til åttedelsfinalen, der de begge seiret.

I kampen om medalje ble det dessverre tap for begge våre individuelle utøvere. Jonas røk ut mot Tore Kristoffersen (Kjelsås). Olofs overmann heter Matias E. Torres (Fornebu).

I double gikk det skeis for Jonas og Olof. Tittelforsvarerne fikk reisepass allerede i den første runden. JBTK-duoen tapte mot den rutinerte duoen Leif Olafsen/Øyvind Christensen (Nordre Eidsvoll).

MESTERSKAPSTRIO: Leif Thorbjørn Jensen, Jonas Jensen og Olof Götestam representerte klubben i B-norgesmesterskapet i Lørenskog.

I lørdagens lagklasse ble det også bare nesten medalje til Jevnaker Bordtennisklubb, etter 1-3-tap mot Fornebu 2 i kvartfinalen.

Jonas sto for JBTKs enkeltseier i det oppgjøret. Lørdagen startet med 3-0-seier mot Modum, der alle bidro med seirer.

NM-gullet i lagklassen gikk til Fornebu 2, som slo Fornebu 1 3-1 i finalen.