– Disse spillerne ønsker å forbedre seg!

Vi inviterte Jonas Flåøien og samlet ti unge JBTK-utøvere til dagens treningssamling i Jevnaker Bordtennishall. Treneren engasjerte. Spillerne responderte. Takk, Jonas!

– Upåklagelig innsats. Veldig god arbeidsmoral ved bordet. Mitt generelle inntrykk er at de ti utøverne virkelig ønsker å lære og forbedre seg som bordtennisspillere, lyder lovordene fra treneren etter endt samling.

Jonas Flåøien forteller at han drillet spillerne på detaljer og tipset dem om elementer de kan jobbe videre med i den daglige treningen.

– Det er ulike spillere og ulike trenere. Spillerne må selv vurdere hva de selv mener er nyttig av rådene de mottar, poengterer Jonas.

Selv om alle sto på, var det flere «småting» spillerne fikk beskjed om å jobbe med. Både gjennom samlingen og framover.

– Bruk tiden godt, holde tidsfristene, spill med kontroll, samarbeid og være konsentrert hele tiden. Det er hva treneren mener med småtingene, utdyper Lene Skogen.

LÆREVILLIGE: Ervin, Isak, Henrik, Tony, René, Magnus, Dawid, Krystian og Andreas fikk ros for innsatsen fra trener Jonas Flåøien etter dagens samling i Jevnaker Bordtennishall. (Alle foto: Lene Skogen)

JBTK-nestlederen regisserte dagens treningssamling. Hun la ned en betydelig arbeidsinnsats for å realisere og gjennomføre den.

Alle deltakerne – og treneren – ble servert mat og drikke i lunsjpausen midtveis i treningsprogrammet.

Treneren ble godt kjent med og noterte seg mange detaljer om hver spiller gjennom samlingen.

Han forteller at grepet på racketen var et gjennomgående tema. Samtlige deltakere var innom Jonas Flåøien for en økt med intensiv «kinatrening» på den siste delen av samlingen.

FORKLARINGER: Treneren forklarer neste øvelse og demonstrerer den sammen med Tony.

TERPING: Jonas Flåøien kjørte «kinatreningsøkter» med alle deltakerne!

INNSATS: – God arbeidsmoral og upåklagelig innsats, oppsummerte treneren.

TENKE SELV: Treneren terpet på detaljer og ba spillerne vurdere alle rådene de får fra forskjellige trenere.