Rekruttrankingstevneinformasjon

Lørdag er det nasjonalt rekruttrankingstevne i Jevnaker Bordtennishall. Deltakelsen er ikke den aller største, men vi skal gjøre alt for å gi deltakerne en stor opplevelse med mange kamper og fine premier!

Rekruttrankingstevnet (med spillere under 16 år og under 1300 poeng) starter kl. 09:00. Jevnaker Bordtennishall er åpen fra kl. 08:00.

Jevnaker BTK ønsker alle deltakerne med foreldre og lagledere hjertelig velkommen!

ARRANGEMENTSANSVARLIG: Håvard Sataøen styrer spakene som turneringsleder i lørdagens nasjonale rekruttrankingstevne i Jevnaker Bordtennishall.

Selv om det ikke blir fullt med 25 deltakere er intensjonen å by på en turneringsform slik at alle får spille minst like mange kamper som med fullt deltakerfelt; sannsynligvis alle mot alle!

For å få det til må vi fri til voksne og foreldre om dommerhjelp:-)

Samtlige teller på NBTFs OnlineRanking pr. 1. mai 2022.

Turneringsleder Håvard Sataøen og Lene Skogen, som sammen skal gjennomføre lørdagens arrangement, lover at JBTK-tradisjonen med raus premiering også gjelder lørdag.

Alle får deltakerpremie og flere får plasseringspremie. Tradisjonen tro blir det også to gjeve Fair Play-premier.

PREMIER: Et lite glimt av premiebordet. De tre beste belønnes med gavekort!

JBTK-kiosken holder åpent gjennom hele stevnedagen. Her byr vi på et enkelt utvalg av varm og kald mat og drikke.

NB! Pass på at du som besøkende parkerer på Jevnaker BTKs eiendom. Alle naboeiendommer er også private, men på tomtearealet til Jevnaker BTK kan du parkere gratis og uten risiko for eventuelle konsekvenser!

ALLE SKAL FÅ: Ingen reiser tomhendt hjem. Kanskje til og med tursekken som alle deltakere får inneholder en liten overraskelse…