13 regionscupdeltakere

Jevnaker Bordtennisklubb stiller med 13 utøvere i helgens regionscup i Harestua Arena; en fin blanding av yngre, juniorer og voksne deltakere!

Etter den generelle nedstengingen av all norsk idrett er det endelig klart for litt action igjen. Det er riktignok blitt spilt seriekamper de siste helgene, men nå kan vi omsider se fram til en skikkelig turnering!

Isak Døhlen-Jacobsen, Ervin Georg Egelandsdal, Noah Götestam, Tony Herting, Dawid Kamil Hyszczyn, Magnus Ziolkowski, Krystian Ziolkowski, Andreas Bråthen Sataøen, Jonas Jensen, Leif Jensen, Watchara Chadkarn, Espen Bråthen og Håvard Sataøen er JBTKs utsendte i svart og blå drakt.

JBTK ønsker all mulig lykke til alle våre representanter og følger opp med resultater, omtale og bilder på hjemmesiden.

| Resultatservice regionscup 12.-13. februar 2022 |

FEM BLANT FLERE: Noah, Tony, Dawid, Krystian og Andreas er fem av JBTKs 13 representanter i helgens regionscup på Harestua.