Supersøndag i norgescupen!

Samtlige ni JBTK-deltakere i norgescupstevnet i Lørenskog vant minst én kamp og flere nådde langt i dag. Tony Herting aller lengst, med sølv i Gutter 11!

En veldig god søndag for Jevnaker Bordtennisklubb i sesongens andre norgescupstevne; i Lørenskoghallen. Spesielt morsomt at flere av våre yngste utøvere oppnår og snuser på topplasseringer.

Suksessduoen fra årets NM for yngre, Tony Herting og Andreas Bråthen Sataøen, er ledestjernene.

Deres framganger motiverer Noah Götestam, Krystian Ziolkowski og Dawid Kamil Hyszczyn – som også imponerte i dag.

Blant de litt eldre har vi Ervin Georg Egelandsdal og Isak Døhlen-Jacobsen. Og ytterligere noen år eldre Jonas Jensen. Også den eldre garde, representert ved klubbmester Olof Götestam, leverte.

Stas – og ganske så overveldende! JBTK – svart og blå!!!

STERK SJUER: Sju av dagens ni suksessutøvere fra JBTK i norgescupstevnet i Lørenskoghallen.

Dagens beste JBTK-plasseringer:
2. plass Gutter 11: Tony Herting
5. plass Gutter 11: Krystian Ziolkowski
5. plass Gutter 13: Tony Herting
9. plass Gutter 13: Andreas B. Sataøen
5. plass Herrer B: Jonas Jensen
9. plass Herrer B: Olof Götestam

Dagens samlede JBTK-kampkvote: 29-26.

| Norgescupen lørdag: Watchara på pallen |

Tony Herting feide gjennom sin innledende pulje med tre strake 3-0-seirer i Gutter 11. Så seg ikke tilbake og fortsatte med to nye seirer, i kvart- og semifinalen, der han kun avga ett sett.

Finale mot Vencent Martiniussen (Larvik), der Tony tapte tre ganske jevne sett (9, 7 og 8 poeng).

– Vencent var veldig god i dag, så jeg er fornøyd med finaleplassen. Jeg har slått ham før og kan klare det igjen, sier Tony i bilen på vei hjem sammen med pappa og coach Terje.

FINALIST: Tony Herting nådde finalen i Gutter 11 etter å ha spilt seg til 5. plass i Gutter 13. Fabelaktig!

Krystian Ziolkowski imponerte vel så mye ut i fra forventningene i samme klasse, for han nådde sluttspillet som puljetoer (2-1 i kvote) og seiret 3-1 i åttedelsfinalen. Tapte deretter 2-3 etter å ha ledet 2-0 i kvartfinalen mot Dylan Tang (Fokus). Såå nær semifinalen! Surt, men sterkt!!!

YPPET SEG: Krystian Ziolkowski viste at han har tatt store steg framover siden han begynte å spille bordtennis for et drøyt år siden. 5. plass etter 2-3 i kvartfinalen i G11 er sterkt.

Dawid Kamil Hyszczyn måtte nøye seg med sine tre puljekamper i G11, men nok en gang sørget han for å ta med seg en seier hjem!

Jonas Jensens sesongstart har vært av den blandede sorten, men i Lørenskoghallen viste 19-åringen hva han kan på gode dager!

Solid spill lørdag og meget oppegående resultater i dag. I den sterke Herrer B-klassen med 27 deltakere var han useedet, men slo 8. seedede Steffen Salomonsen (Fokus) og de to andre puljemotstanderne sine.

Så fikk Endre H. Thomassen (Trondheim) stryk med 3-1 i åttedelsfinalen. I kvartfinalen mot Magnus G. Ulfarsson (Island) ble det for tøft for Jonas, som røk i tre strake sett mot den sterke islendingen. 5. plass i godt selskap. Mange rankingpoeng i vente!

Olof Götestam tapte 9-11 i avgjørende sett mot førsteseedede Victor Horgen (Fokus) i puljespillet, men avanserte som toer. Det ble dessverre tap i åttedelsfinalen mot Steffen Salomonsen (Fokus), men 9. plass som useedet lar seg høre.

B-GJENGEN: Olof Götestam og Jonas Jensen er C-spillere, men begge imponerte i Herrer B i dag.

I Gutter 13 søndag formiddag slo JBTK-trioen Tony Herting, Andreas Bråthen Sataøen og Noah Götestam an tonen med imponerende resultater.

Andreas vant alle kampene i sin innledende G13-pulje, for så å vinne 3-2 mot Niklas H. Erlandsen (Fokus) i 16-delsfinalen. Andreas ble nr. 9 etter tap mot Mikkel J. Å. Birch (Larkollen). Kjempebra!

PRESTERTE IGJEN: Andreas Bråthen Sataøen imponerer nesten hver gang han konkurrerer. Den målbevisste unggutten klinte til med 9. plass i Gutter 13.

Noah slo til med seier i to av sine tre puljekamper i G13, men det gjorde to andre i samme pulje. Noah kom dessverre dårligst ut på den innbyrdes tabellen med tre spillerne. Det positive med det er at han endte med plusskvote. Veldig sterkt!

Tony var direkteseedet til sluttspillet der han startet med walk over og fulgte opp med 3-0-seier mot Filip Dagslett (B-72) i åttedelsfinalen. Boming Zhu (Oslo) ble for sterk i kvartfinalen, men 5. plass i et norgescupstevne lar seg virkelig høre.

32 spillere deltok i 13-årsklassen.

Jonas Jensen leverte et prikkfritt puljespill i Herrer eldre junior i formiddag. Han var seedet som nr. 16 og slapp dermed å trekkes mot andre seedede spillere. Tre strake vinster ga puljeseier.

I 16-delsfinalen ble Petter Mortensen (Fornebu) for sterk for 19-åringen, som ble nr. 17 av de 41 som deltok.

Ervin Georg Egelandsdal og Isak Døhlen-Jacobsen vant hver sin puljekamp i Gutter 15. Begge tapte to, så det ble ikke noe sluttspill. Morsomt at duoen slår til med hver sin seier i en såpass sterk klasse som Gutter 15 på norgescupnivå! Klassen samlet 46 deltakere.

| Resultatservice norgescup Lørenskog |

GODKJENT: Både Isak Døhlen-Jacobsen og Ervin Georg Egelandsdal vant kamp i Gutter 15-puljene sine, noe som er bra på dette nivået!