Vant 16 kamper i B-72-hallen

JBTK-deltakerne i B-72s store «minicup» slo godt fra seg i dag. Kvintetten i svarte og blå drakter vant til sammen 16 kamper og tapte 10.

JBTKs polske trio Dawid Kamil Hyszcyn, Krystian Ziolkowski og Magnus Ziolkowski ankom B-72-hallen i Lørenskog på formiddagen og begynte å spille i nybegynnerklassen for litt viderkomne tidlig på ettermidagen (kl. 12:30).

Den eldste av dem, Magnus (13), gikk videre fra sin pulje til B-sluttspillet og endte på 3. plass med 3-2 i kampkvote. – Det er jeg ganske godt fornøyd med, forteller Magnus.

Krystian (11) havnet i en tøff pulje og ble nummer tre med to seirer og to tap. – I C-sluttspillet vant jeg begge kampene mine. Veldig bra dag, sier Krystian. Han vant C-sluttspillet. 4-2 ble hans kampkvote.

Dawid (11) er også fornøyd med egen innsats og resultatene. – Jeg tapte bare én kamp i puljespillet, beretter Dawid, som oppnådde 3-2 i kampkvote. Han ble nr. 3 i B-sluttspillet.

Dagens tre yngste JBTK-representanter fikk med seg hver sin premie. Katarzyna Ziolkowska sørget for at de ble transportert til hallen og hjem igjen.

FLINKE GUTTER: Dawid (fra venstre), Ervin, Magnus, Isak og Krystian hevdet seg godt i B-72-hallen i dag. Alle vant minst like mange kamper som de tapte; samlet vant de 16 av 26! (Foto: Katarzyna Ziolkowska)

Ervin Georg Egelandsdal og Isak Døhlen-Jacobsen deltok i Gutter 15, som viste seg å være passe nivå med fine utfordringer for duoen.

De to mest erfarne JBTK-utøverne startet kl. 10:00 i formiddag.

Ervin vant to kamper i sin innledende pulje og kvalifiserte seg til sluttspillet. Han endte på 5. plass med 2-2 i kampkvote.

Isak spilte mange jevne kamper, men vant ikke nok innledningsvis til å nå sluttspillet. I B-sluttspillet gjorde han derimot rent bord og avsluttet på topp. 4-2 i kampkvote!

Sjåfør og motivator for de to eldste JBTK-deltakerne, Lene Døhlen-Jacobsen, forteller om en trivelig dag med mye folk i hallen.

| Resultatlister B-72s minicup søndag 17. oktober 2021 |

Over 80 spillere fra ni klubber deltok i den forvokste minicupen!