JBTKs unge trio imponerte stort

Tony Herting (10), Andreas Bråthen Sataøen (11) og Noah Götestam (12) imponerte i dagens regionscup på Larkollen, der også JBTKs eldre spillere oppnådde topplasseringer.

Tony Herting vant Gutter 13B og ble nr. 2 i Gutter 12. Andreas Bråthen Sataøen ble nr. 2 i Gutter 13B og nr. 5 i Gutter 12. Noah Götestam ble nr. 3 i Gutter 12.

Veldig stas med to JBTK-spillere mot hverandre i en finale! Det er ikke hverdagskost. Tony trakk det lengste strået mot Andreas. Han vant 3-1 etter at Andreas hadde utliknet til 1-1.

Meget bra, gutter! Gratulerer med innsatsen og resultatene, Noah, Andreas og Tony!

Olof Götestam ble dagens tredje JBTK-finalist – og seierherre! Han startet dagen tregt og hadde ikke marginene med seg, men utover ettermiddagen og kvelden ble det bedre.

JBTKs eliteserielagleder, NM-doublegullvinneren og veteranspilleren kronet dagen med seier i Herrer C. Han gikk ubeseiret gjennom klassen!

JUBELGUTTER: Andreas, Tony og Noah sørget til sammen for ett gull, to sølv og én bronse i regionscupen i Larkollhallen i dag! (Foto: Håvard Sataøen)

I tillegg til de fem pallplassene ble det følgende plasseringer på alle JBTK-utøverne som nådde sluttspillet i respektive klasser:

5. PLASS (Kvartfinalister):
Jonas Jensen i Herrer eldre junior
Andreas B. Sataøen i Gutter 12

9. PLASS (Åttedelsfinalister):
Raymond Boger (Herrer E)
Håvard Sataøen (Herrer E)
Jonas Jensen (Herrer B)

Jonas Jensen spilte seg til sluttspillet i begge klassene han deltok i, men presterte ikke slik han ønsket. Leif Thorbjørn Jensen var vår eneste representant som ikke slo seg videre fra puljespill, men han var veldig nær. Morsomt at våre E-spillere Raymond Boger og Håvard Sataøen spilte seg til sluttspillet, men begge har høyere ambisjoner enn åttedelsfinaler.

PS! Helt nederst på siden har vi samlet alle mottatte mobilbilder fra dagens turnering!

19-8: Tony, Andreas og Noah vant til sammen 19 av 27 kamper i Larkollhallen i dag! (Foto: Terje Herting)

Resymé av resultatene til dagens JBTK-deltakere:

LEIF THORBJØRN JENSEN: Vant én av sine to puljekamper i Herrer B. Da capo i Herrer C-puljespillet, der det var enda jevnere. Tapte 2-3 i oppgjøret om å nå sluttspillet. Viste at han holder et habilt nivå med potensial til å beseire mange.

NOAH GÔTESTAM: Overrasket med imponerende resultater i Gutter 12, der han gikk til sluttspillet med to seirer og ett tap i puljen. 3-1 mot Pedja Momcilovic (Fokus) i kvartfinalen og 0-3 mot klassevinner Boming Zhu (Oslo) i semien. Vant også én av sine tre puljekamper i Gutter 13B.

JONAS JENSEN: Videre fra Herrer B-puljen med én seier og ett tap før det ble 0-3 mot Jonathan Jonsson (Fornebu) i åttedelsfinalen. Ingen større suksess i Herrer eldre junior, heller, der Jonas vant én av to puljekamper og røk med 0-3 i kvartfinalen mot Alex Lund (Fokus).

RAYMOND BOGER: Tøff start med deltakelse i Herrer B der det ble tap i de tre puljekampene. Slo tilbake med seier i to av tre puljekamper i Herrer E og røk deretter 0-3 i åttedelsfinalen mot Ayman Mhamdi (Oslo).

TONY HERTING: Vant puljen i Gutter 12 med tre seirer, slo Gustav Johansson (Fokus) 3-1 i semien og røk 0-3 mot Boming Zhu (Oslo) i finalen. I Gutter 13B vant han alle sine fire kamper. Først to i puljen, så 3-0 mot Malene Karlsrud (Harestua) og til slutt 3-1 mot Andreas B. Sataøen (Jevnaker) i finalen.

ANDREAS BRÅTHEN SATAØEN: Startet med to seirer og ett tap i Gutter 12-puljespillet. Så ble det 0-3 i kvartfinalen mot Gustav Johansson (Fokus). Tre seirer og ingen tap i puljen i Gutter 13B, der Andreas fulgte opp med 3-1 i kvarten mot Martin Gillebo (Oslo) og 3-2 i semien mot Alexander Byhring-Ølnes (Oslo). Tapte 1-3 mot Tony Herting (Jevnaker) i finalen.

HÅVARD SATAØEN: Sikret seg sluttspillplass i Herrer E med én seier og ett tap i sin innledende pulje. Tapte deretter 0-3 mot Mikkel JÅ Birk (Larkollen) i åttedelsfinalen.

OLOF GÔTESTAM: Nådde Herrer B-sluttspillet med én seier og ett tap i puljen, Ledet 2-0 i den tapte. Olof hadde fire matchballer på 10-6 i avgjørende mot Mikkel B. Torpe (Fornebu) i sin tapte kvartfinale. I Herrer B avanserte Olof fra puljespillet med 2-0 i kvote. Slo Erik Lindholm (Fokus) 3-1 i kvartfinalen. Fulgte opp med semifinaleseier mot Arne G. Ellevold (Nordre Eidsvoll) og klinket til med meget sterk 3-1-finaleseier mot Kim A. Brattvang (Oppegård)!

| Alle resultatene fra helgens regionscup Øst i Larkollhallen |

Mottatte mobilbilder fra Raymond Boger, Leif Jensen, Olof Götestam og Jan Gunnar Brattvang:

[Best_Wordpress_Gallery id=»67″ gal_title=»Mobilbilder RC Larkollen 3. oktober 2021″]