To klasseseirer på Larkollen

JBTK markerte seg med ti deltakere, to gull, to sølv og to bronse på den første av helgens to regionscupdager i Larkollhallen. Søndag stiller vi med åtte utøvere.

Tony Herting (Gutter 11) og Krystian Ziolkowski (Gutter 11 nybegynnere) vant hver sin klasse i formiddagsbolken.

GULLGUTTER: Tony Herting og Krystian Ziolkowski slo seg til topps i hver sin klasse i sesongens første regionscup i dag. (Foto: Lene Skogen og Katarzyna Ziolkowska)

Terje Herting (Herrer A) og Andreas Bråthen Sataøen (Gutter 14B) vant hvert sitt sølv. Begge etter å ta tapt 2-3 i finalen.

Bronseplasseringene var det Linda Svendsbråten (Damer A) og Tony Herting (Gutter 14B) som besørget.

Kommentarer fra utvalgte JBTK-utøvere:

KRYSTIAN ZIOLKOWSKI: – Bra dag. Veldig gøy å vinne 11-årsklassen. Jeg er veldig fornøyd med at jeg vant 3-0 i alle kampene. I 14-årsklassen var motstanderne bedre, men jeg gikk videre fra puljen. Litt sur på meg selv fordi jeg ikke klatrte å holde racketen 90 grader, men det skal jeg trene mer på!

MAGNUS ZIOLKOWSKI: Vanskelig start i 15-årsklassen der jeg tapte alle kampene, men gøy å vinne puljen i 14-årsklassen. Litt surt å tape 9-11 i femtesettet i kvartfinalen, men dagen har vært lang og lærerik. Jeg har ambisjoner om å trene en ekstra dag i uken framover.

TONY HERTING: – Jeg spilte bra i Gutter 11. Vant 3-0 i alle kampene fram til finalen, der jeg følte motstanderen var bedre enn meg – men jeg vant for det! Nivået i G14 var bra til å være en B-klasse, så jeg er godt fornøyd med å 3. plass. Jeg fikk premie i begge klassene og håper å prestere også i morgen.

TERJE HERTING: – Belegget på backhandsiden løsnet i Herrer A-finalen mot Magnus Vikstrøm, men jeg spilte meg likevel til matchball og hadde det «läget» til seier. Jeg tapte mot Nasser Babri i puljen i Herrer elite. Han spilte mye bedre enn da jeg slo ham i A-klassen. Selv om jeg tapte mot Robin Pettersson i elitekvartfinalen så spilte jeg bra. Dagen har vært bedre enn forventet. Jeg trodde hofteproblemene mine skulle hemme meg mye mer. Søndag skal jeg bare slappe av og coache.

HÅVARD SATAØEN: – Jeg startet med en håpløst dårlig førstekamp. Heldigvis ble det bedre utover dagen. Gikk videre fra puljespillet i Herrer F med å vinne de to neste kampene – og så 3-2-seier i åttedelsfinalen. Spilte jevnt med finalisten i kvartfinalen selv om jeg tapte. Jeg er sånn passe fornøyd fordi det løsnet etter en dårlig start. Kanskje fordi jeg sto opp så tidlig. Håper det blir bedre søndag, selv om Herrer E blir et knepp opp i nivå.

ANDREAS B. SATAØEN: – Jeg har hatt det veldig gøy i dag. Møtte hard motstand i 15-årsklassen, der jeg var desidert yngstemann i puljen. Spilte ganske jevnt med de to første og slo sistemann. I 14-årsklassen vant jeg mine seks første kamper og møtte en jeg tapte 1-3 mot i G15. Følte jeg hadde muligheten til å vinne, men tapte 2-3. Bittelittegranne surt, men jeg er fornøyd og fikk en fin pokal.

Andreas og pappa Håvard overnatter et kvarters tid unna hallen.

Tony og Terje gyver løs på en ny lang kjøretur søndag morgen, sammen med mamma og kone Sujitta.

Olof og Noah Götestam ankom Larkollen i ettermiddag. Våre øvrige deltakere kjører til Larkollen søndag morgen.

SAMARBEID: Kevin Svendsbråten var med som coach for dagens JBTK-utøvere; deriblant Andreas.

| Resultater Regionscup Larkollen |

JBTK-KVARTETT: Katarzyna Ziolkowska, Krystian Ziolkowski, Tony Herting og Dawid K. Hyszczyn.

SVENDSBRÅTENS: Linda og Leif Harald blikker mot aktivitetene i Larkollhallen.

JBTK-TUPPER: Linda og Lene har hatt bedre dager ved bordtennisbordet…

SJEFSCOACH: Kevin Svendsbråten bidro med det han var kar om for dagens JBTK-utøvere.

Slik gikk det med dagens JBTK-utøvere:

ANDREAS BRÅTHEN SATAØEN: 12-åringen varmet opp mot eldre spillere i G15B, der han vant én av tre puljekamper. Så klinket han til med finaleplass i G14B. Andreas vant samtlige tre puljekamper, seiret 3-2 i kvartfinalen, 3-0 i semifinalen og røk 2-3 i finalen mot Sridhar Pradhar (Kjelsås) etter å ha ledet 2-1.

DAWID KAMIL HYSZCZYN: Debuterte på bortebane med tre puljetap i G11nyb. Vant 3-2 i semifinalen i B-sluttspillet og tapte 1-3 i finalen. Så ble det to tap i puljespillet i G14B.

FREDRIK WILKENS: Deltok bare i Herrer F, der han tapte sine tre puljekamper. I den siste var han fullt på høyde med motstanderen. Hadde matchball på 11-10 i avgjørende sett, men tapte 11-13.

HÅVARD SATAØEN: Vant to av tre puljekamper i Herrer F og avanserte til sluttspillet der han seiret med 3-2 i åttedelsfinalen før det ble 0-3-tap i kvartfinalen.

KRYSTIAN ZIOLKOWSKI: Debuterte utenfor egen hall med å vinne begge puljekampene i G11nyb. Fulgte opp med 3-0-seier i semifinalen og 3-0 i finalen mot Leander Beste (Klemetsrud). Så vant han to av tre puljekamper i G14B, seiret på walk over i åttedelsfinalen og ble nr. 5 etter 0-3 i kvartfinalen.

LENE SKOGEN: Startet bra med 2-0-ledelse mot klubbvenninne Linda i Damer A før alt gikk skeis. Tapte 2-3 og røk mot de to andre motstanderne i seriespillet. I Damer 35 ble det fire nye tap for JBTKs nestleder.

LINDA SVENDSBRÅTEN: Vendte 0-2 til 3-2 mot Lene og tok bronsen i Damer A selv om det ble tap i de to øvrige kampene. Slo Lene også i Damer 35 før det ble tre tap og 4. plass. Røk 2-3 i kampen om bronsen.

MAGNUS ZIOLKOWSKI: Tøff start med tre puljetap i G15B, der han vant ett sett. Så klinket han til med tre strake seirer og vant sin pulje i G14B før det ble 2-3-tap i åttedelsfinalen.

TERJE HERTING: Vant sine to kamper i Herrer A-puljespillet; den ene etter å ha ligget under 0-2. Seiret 3-0 i kvarten og 3-0 i semien før det ble 2-3-tap i finalen mot Magnus Vikstrøm (Kjelsås). Seier i to av tre puljekamper i Herrer elite. Røk 1-3 i ganske jevn kvartfinale mot Robin Pettersson (Fornebu).

TONY HERTING: Slo til fra morgenen av, med seier i begge puljekampene, 3-0-seier i kvartfinalen og 3-1 i finalen mot Adrian Klette (Oslo) i G11. Imponerte også i G14B der han vant begge puljekampene og seiret 3-0 i kvarten etter walk over i åttedelsfinalen. Røk med 1-3 i semifinalen mot klassevinner Sridhar Pradhan (Kjelsås).

Søndag stiller vi med følgende åtte deltakere:
Leif T. Jensen, Olof Götestam, Jonas Jensen, Raymond Boger, Tony Herting, Noah Götestam, Andreas B. Sataøen og Håvard Sataøen.

Jevnaker BTK ønsker samtlige lykke til og følger opp med full rapport her på hjemmesiden søndag kveld!