Utslått av NM med plusskvote

Jonas Jensen vant to av sine tre innledende puljekamper i Herrer eldre junior single, men det holdt ikke til sluttspillplass. Han reiser hjem med blandede følelser.

JBTKs eneste deltaker i junior-NM i Lørenskoghallen fikk en på papiret god trekning, men åpningsmotstanderen fra Trondheim viste seg å være bedre enn rankingposisjonen tilsa.

Samtidig som Jonas ikke presterte godt nok selv. Tapet ble skjebnesvangert selv om Jonas slo de to neste motstanderne; deriblant den seedede puljefavoritten.

Han ble nr. 3 i sin pulje; rangert bak de to som avanserte til sluttspillet – med like mange seirer, men med dårligst settkvote innbyrdes.

Jeg er ikke fornøyd. I den første kampen ble alt feil. Fikk ikke slått inn på forhånd og var helt utafor. Grei seier i andre kamp. Kampen mot Lindstad liknet på møtet vårt i senior-NM sist helg. Jeg vant 3-2 men burde vunnet alle, sier Jonas etter å ha fått summet seg litt.

Neste sjanse for JBTK-junioren blir regionscupen på Larkollen første helgen i oktober.

Vi tar med oss det positive fra dagens NM-innsats; at Jonas spilte seg opp, slo puljefavoritten og vant flere kamper enn han tapte!

Pappa Leif var med som støttespiller for Jonas.

HERRER ELDRE JUNIOR SINGLE – JUNIOR-NM 2021:

Innledende kamper:

Pulje 11:
Jonas Jensen – Marho O. Akway (Trondheim) 0-3
Jonas Jensen – Ayman Mhamdi (Oslo) 3-1
Jonas Jensen – Marius Lindstad (B-72) 3-2

| Resultatservice junior-NM 2021 | Livestream via Direktesport |

NESTEN: Tre spillere i puljen vant to kamper hver, men Jonas kom dårligst ut av deres innbyrdes rangering. JBTK-representanten hadde 3-5 i settkvote, mens de som tok sluttspillplassene hadde 5-3 og 3-3.