JBTK-duo i hoved-NM

Jonas Jensen og Olof Götestam representerer Jevnaker Bordtennisklubb i hoved-NM i Bergen i helgen. Duoen deltar i Herrer B single og Herrer B double.

Det er lørdagen som gjelder for våre to utøvere i Haukelandshallen. Jonas og Olof er førsteseedet i Herrer B double, som starter først av alle lørdagens klasser.

Lørdag ettermiddag skal JBTK-duoen i aksjon hver for seg; i Herrer B single. Der starter begge med status som kvartfinaleseedet (nr. 5 og 8).

Seedingen gir våre spillere et godt utgangspunkt. Det er knallhard konkurranse med mange gode – også useedede – spillere, så vi skal ikke ta noe som helst for gitt.

– Det blir spennende å delta og se hvor langt vi kan komme. I double er det sikkerhet som gjelder, samt at vi er påskrudd fra første kamp i cupspillet. Med puljespill i single får vi bedre tid til å spille oss inn, sier Olof.

Han og Jonas flyr til Bergen fredag kveld og tilbake søndag formiddag.

Olof har vunnet åtte NM-medaljer. Samtlige i veteranklasser. Jonas jakter sin aller første topp 3-plassering i et norgesmesterskap.

– Jeg gleder meg til å få matchet meg mot andre spillere enn fra egen klubb etter lang konkurransepause. Nivået i NM er høyt. Mange spillere kan ha blitt bedre eller dårligere enn sin rankingpoengstatus siden siste turneringsdeltakelse, sier Jonas.

Han har spilt double med Olof på trening noen få ganger, og er spent på hvordan samspillet vil fungere i Bergen.

– Vi må ha hodet på rett plass hvis vi skal lykkes, poengterer Jensen.

JBTK-DUO: Olof Götestam og Jonas Jensen starter NM-innsatsen tidlig lørdag morgen.

11 par deltar i Herrer B double. I Herrer B single er det 32 spillere som skal gjøre opp om NM-gullet. Vi krysser fingrene for at JBTK-representantene får ut sitt potensial gjennom lørdagen!

| Resultatservice hoved-NM | Livestream via Direktesport* |

* Du må ha abonnement på en Amedia-avis for å få tilgang til Direktesport.

Jevnaker BTK ønsker arrangørklubben Laksevåg BTK lykke til med arrangementet.

Følg med for NM-rapport her på hjemmesiden lørdag kveld!