Satsingsgruppestart torsdag kveld

Vi ønsker alle påmeldte velkommen til sesongens første satsingsgruppetrening i Jevnaker Bordtennishall torsdag fra kl. 18:00. Merk tidspunktet; en halvtime tidligere enn sist sesong!

Hovedtrener Jonas Jensen og sparringstrener Terje Herting er klare til å drille de ivrige og lærevillige spillerne med et variert treningsprogram.

Jevnaker BTKs satsingsgruppe er et ekstratilbud til yngre, juniorer og voksne mosjonister som ønsker veiledet trening.

Etter at Jonas og Terje har trent sammen i 30 minutter blir opplegget slik fra kl. 18:00 til kl. 20:00:

Jonas parer to og to på hvert bord og byr på treningsøvelser mens Terje tilkaller de yngste på skift for å sparre mot dem. I og med at det er ekstra mange yngre påmeldte, rekker han ikke spille med alle hver kveld.

På kvelder med stort oppmøte kan det bli «kinatrening» med flere spillere på utvalgte bord. Alternativt får spillerne vekselvis en liten pause underveis. Hovedtrener Jonas bestemmer dette fra gang til gang.

Antall bord i bruk begrenses til seks. Erfaringene fra den første treningskvelden brukes til å stake ut veien videre, dersom vi ser at opplegget kan forbedres.

Satsingsgruppen er fullsatt. Det er dessverre ikke plass til flere enn følgende 12 påmeldte, i tillegg til trenerne: Ervin, Fredrik, Isak, Andreas, Johnson, Tony, Noah, Leif Harald, Wojciech, Håvard, Leif og Yngve.