2 uker, 3 NM og 4 JBTK-deltakere!

Denne sesongen blir det norgesmesterskap både før og etter årsskiftet. I september arrangeres tre av dem; med fire JBTK-utøvere blant deltakerne i tre forskjellige landsdeler.

3. til 5. september er det NM for yngre som gjelder i Trondheim. Andreas Bråthen Sataøen og Tony Herting representerer Jevnaker BTK.

Duoen deltar i lag, double og single.

Helgen etter, 10. til 12. september, skal Kongepokalene deles ut. Jonas Jensen og Olof Götestam er JBTK-spillerne som deltar i Hoved-NM i Bergen.

De deltar i Herrer B single og sammen i Herrer B double. Duoen er førsteseedet i double og kvartfinaleseedet i single.

Samme helg er det også Bedrifts-NM; arrangementet som tidligere gikk under navnet Telemarkslekene. Ingen fra Jevnaker BTK er påmeldt i det uoffisielle mesterskapet.

Junior-NM finner sted 17. til 19. september. Jonas Jensen er eneste deltaker i JBTK-drakt i Lørenskog.

Veteran-NM er det siste norgesmesterskapet som henger igjen fra sist sesong og skal gjennomføres før årskiftet. Det går av stabelen i Bergen 9. og 10. oktober.

PS! JBTK-utøvere som ønsker å delta der må kontakte Håvard Sataøen med påmeldingsforespørsel.

MERK at den interne JBTK-fristen for påmelding til veteran-NM er 22. september!

JBTK skal effektivisere påmeldingsrutinene, som har vært unødvendig tidkrevende. Hver enkelt utøver MÅ melde ønske om påmelding to dager før arrangørenes frister.

Enhver henvendelse etter det behandles som forespørsel om etteranmelding. Vi kommer tilbake med flere detaljer om hvordan dette praktiseres i andre halvdel av oktober.