JBTK informerer

Med ny sesong rett rundt hjørnet byr Jevnaker Bordtennisklubb på diverse informasjon til alle klubbens medlemmer. Lese hele artikkelen hvis du vil ha med deg alt!

Invitasjon til Satsingsgruppen 2021/22 publiseres i morgen (tirsdag). Dette er et ukentlig veiledet treningstilbud for viderekomne yngre og juniorer, samt voksne breddespillere.

Les videre for informasjon om:
* Medlemskontingent
* Spillerlisens
* Stevnepåmeldinger
* Treningstider
* Hjertestarterkurs
* Seriespill
* Klubbmesterskap
* Uteskofri bordtennishall
* Rekruttrankingstevnet (ny dato)

* Utstyrskjøp

VIKTIG: Nå er tiden inne for å betale medlemskontingent til JBTK og sikre seg spillerlisens fra NBTF! Mer info via linken under:

Medlemskontingent er obligatorisk, mens lisens må betales av alle over 11 år som skal delta i tellende kamper.

JBTK har mottatt flere turneringsinvitasjoner. Ta kontakt med Håvard Sataøen hvis du ønsker å melde deg på, og merk at startkontingent må betales uavhengig av hvorvidt du faktisk deltar.

Alle stevnepåmeldinger til arrangør foretas av Jevnaker BTK. Unntak for turneringer/klasser med begrenset antall plasser, der JBTK-medlemmer tillates å melde seg på – og betale – selv.

Nytt for sesongen er at alle ønsker om påmelding til stevner skal sendes digitalt til Håvard Sataøen. Selve invitasjonene med klasseoversikter vil fortsatt bli kunngjort på tavla i hallen.

Første treningskveld etter sommerpausen er onsdag 1. september fra kl. 18:00. Da er barn og ungdom velkommen til veiledet trening gjennom to timer.

I løpet av høsten 2021 vil det bli avholdt hjertestarterkurs i Jevnaker Bordtennishall. Nærmere informasjon kommer senere.

Vi ønsker å ta bedre vare på sportsgulvet i bordtennishallen etter nylig å ha retoppet det eksisterende. Det blir uteskofri sone i hallen kommende sesong. I håp om å unngå at grus, smuss og småsteiner blir med utesko inn og spres til spilleområdet. JBTK håper du vil hjelpe til med å forlenge levetiden til det nye toppdekket!

Årets TV-aksjon finner sted søndag 24. oktober og da vil du få tilbud om å bli med som bøssebærer. JBTK er forpliktet til å bidra overfor kommunen. Dersom innsamlingen forblir digital, som i fjor, så bortfaller dette JBTK-arrangementet.

Det er fortsatt lenge igjen til seriestart for de fem påmeldte JBTK-lagene. Yngve Midtfjells 3. divisjonslag seriestarter på Fornebu 23. oktober, mens Olof Gotestams eliteserielag har premièrekamp i Hokksund 6. november. Regionale 5. divisjon, der Lene Skogen, Fredrik Wilkens og Håvard Sataøen leder hver sitt lag, er ikke satt opp ennå.

Alle voksne må merke seg at del 2 av årets klubbmesterskap finner sted lørdag 16. oktober 2021. Vi rakk å avvikle de yngre klassene sist sesong. I høstutgaven skal vi kåre klubbmestere i Single åpen, Single under 1600 poeng og Double under 3300 poeng. Invitasjon med flere detaljer kommer.

Rekruttrankingstevnet i februar 2022 planlegges flyttet ny dato grunnet kollisjon med Kobra-cupen. Søknad om dette vil bli sendt til NBTF snarest. OPPDATERING: Flyttet til lørdag 8. januar 2022.

BTEX.no er Jevnaker BTKs offisielle utstyrsleverandør. Samtlige medlemmer bør foreta sine kjøp der, men dette er intet krav.

Som følge av koronapandemien er fraktprisene økt betydelig. Derfor er kravet til minstebestilling på 600 kroner innført. Denne grensen vil trolig bortfalle etter hvert og som JBTK-medlem får du uansett gratis frakt!

JBTK-medlemmer får rabatt på alt utstyr til ordinære priser og vi har egen prisavtale på drakter/klær!