I dag blir det nytt gulvdekke

Sportsgulvet i Jevnaker Bordtennishall rehabiliteres i dag. En god håndfull JBTK-arbeidere skal med hjelp av en fagmann påføre gulvet et helt nytt topplag.

Mesteparten av forarbeidet er gjort; gulvvask i flere omganger, fjerning av bordtennisbordene, maskering gulv/list og list/vegg, tilpasning av maleruller med skaft, bestilling og mottak av materialer, anskaffelse av verktøy og flere øvrige oppgaver.

Thomas Møller, Lene Skogen og Raymond Boger har stått for nevnte forarbeid.

Ca. 40 kilo med flytemasse blandes med herder, for så å helles utover sportsgulvet. Deretter fordeler vi flytemassen utover gulvet med maleruller.

SCENEN: Ca. 250 kvadratmeter skal påføres et helt nytt topplag. Med omtrent halvannen millimeter flytemasse som herder til gripefast gummidekke.

Vi er tent og spent, for dette har vi aldri gjort før! Heldigvis får vi assistanse fra en som har gjort dette mange ganger før.

Nok en gang takker vi Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal for pengestøtte til prosjektet, som har tvunget seg fram etter et par sesonger med stadig glattere underlag i hallen.

Den nye flytemassen skal gi et litt ruere gulv. Fargen blir den samme som eksisterende.

Etter dagens påføring av nytt topplag skal dette herde i minst ett døgn. Før vi gjenåpner hallen skal bordtennisbordene settes ut, maskeringstapen fjernes og øvrig inventar tilbake på plass.