Olof og Andreas sesongens JBTK-spillere

5
(1)

Olof Götestam ble beæret med den aller gjeveste utmerkelsen under JBTKs sesongavslutning i kveld. 54-åringen er kåret til Sesongens JBTK-spiller og Andreas Bråthen Sataøen (11) til Sesongens unge JBTK-spiller.

Olof Götestam har klart kunststykket å forbedre sitt fra før gode nivå i godt voksen alder. En ganske unik prestasjon, som ble dokumentert da han overrasket de fleste med å bli klubbmester i oktober 2020.

Olof har vært flink til å holde seg i form, ved allsidige trenings- og fritidsaktiviteter. I en sesong med begrenset turneringsaktivitet viste han styrke ved å bli klubbmester og oppnå 4. plass i det åpne nasjonale rankingstevnet i Jevnaker Bordtennishall høsten 2020.

Det er første gang Olof Götestam kåres til sesongens JBTK-spiller. Vi gratulerer veteranen med den ærefulle utmerkelsen!

SESONGENS JBTK-SPILLERE: Andreas Bråthen Sataøen og Olof Götestam vant de største pokalene.

Andreas Bråthen Sataøen (11) er sesongens unge JBTK-spiller. Han har levert en god debutsesong som bordtennisspiller – og er den første som har vunnet nybegynnerklassen i klubbmesterskapet to ganger i samme sesong!

Treningsiveren til den historieinteresserte forfatteren (!) bidro også til at Andreas trakk det lengste strået da mange gode kandidater til denne utmerkelsen ble vurdert.

Tidligere i år publiserte 11-åringen bok om 2. verdenskrig. Sesongens unge JBTK-spiller 2020/21 er allerede godt i gang med sin neste bok. Vi gratulerer Andreas med den gjeve JBTK-utmerkelsen!

Lene Skogen ble overrasket av klubbmedlemmene med en påskjønnelse for arbeidet hun lagt lagt ned for ungdomsgruppen, trenerne og bidragene sine på alle andre områder i JBTK.

BLOMSTERTRIO: Thomas, Jonas og Lene fikk spiselige stemorsblomster fra familien Døhlen-Jacobsen.

Thomas Møller fikk også en ekstra takk for å ha ledet klubben gjennom nok en sesong.

Yngve Midtfjell var raus og veltalende da han roste lederduoen. Han kom også med noen tips til klubbens unge lovende på veien videre.

Jonas Jensen sto for premieringen av klassevinnerne i JBTKs klubbranking 2020/21.

JBTK takker alle som har deltatt med dugnadsinnsats og gratisarbeid gjennom 2020/21-sesongen.

VINNERLAGET: Magnus, Jonas, Krystian, Andreas, Terje, Olof, Yngve og Ervin vant hver sin sesongutmerkelse. Det gjorde også Dawid og Tormod, men de var ikke tilstede i kveld.

Samtlige yngre JBTK-medlemmer som var til stede fikk medalje og Van Gogh-drikkeflaske fra Hadeland Glassverk som takk for fin innsats gjennom sesongen. Vi håper å se mange unge i aksjon under sommerens åpne fredagstreninger, og gleder oss til å se alle igjen når 2021/22-sesongen tar til i september!

Fram til da; GOD SOMMER:-)

KLUBBRANKINGVINNERE: Tony, Andreas, Lene og Terje ble premiert med hvert sitt gavekort på 500 kroner fra XXL Sport & Villmark. Jonas sto for utdelingen på vegne av pappa Leif – klubbrankingorganisatoren – som glimret med sitt fravær i kveld. Espen vant også sin klasse, men han deltok ikke i kveld.

Her følger en kort presentasjon av de åtte øvrige sesongutmerkelsene som ble offentliggjort under kveldens sesongavslutning i Jevnaker BTK:


JBTK-nestoren klarte å forbedre sin status på NBTFs OnlineRanking med 84 poeng; best av samtlige JBTK-utøvere. Yngve vant 14 av sine 21 tellende kamper i 2020/21-sesongen.


Som oftest sprudlende og glad, noe som smitter over på de andre. Krystian er uhøytidelig og omgjengelig. Sesongens JBTK-gledesspreder er også blitt en ganske god bordtennisspiller.


Det gode humøret til Dawid merkes i Jevnaker Bordtennishall, der han koser seg som ivrig deltaker på trening og i turneringer. Hans framgang som spiller smiler vi alle over.


JBTK-treneren ga av seg selv til unge og eldre medlemmer gjennom hele sesongen, samtidig som han trente klart mest av alle. Utvilsomt den ivrigste, så utmerkelsen er fullt fortjent.


Har vist god framgang og tatt steg framover også med treningsinnsatsen. Tok sølv i 2020-klubbmesterskapet. Toppet det med gull i 2021-klubbmesterskapet.


En av mange ivrige nye i JBTK-familien. Tormod har vist interesse og engasjement for bordtennissporten. Overrasket med 4. plass i 2021-klubbmesterskapet etter å ha endt på 8. og sisteplass i 2020!


Litt uheldig som ikke har tatt steget helt til topps i klubbmesterskapene, men Magnus framstår som behersket og trygg med sin sikre spillestil. Da fortjener han å vinne denne utmerkelsen.


Veteranen er fortsatt den som legger listen for nivået i JBTK. Omgjengelig, positiv og pliktoppfyllende bidrar han til å gjøre andre bedre. Forsvarte klubbrankingtittelen med nok en ubeseiret sesong!

UTESERVERING: Lene var klar med pølser, saft og kaffe mens vi ventet på flere deltakere.

SOMMERLIG AVSLUTNING: Finværet kastet glans over Jevnaker BTKs sesongavslutning.

GUTTEKROKEN: Tony, Terje, Fredrik, Andreas, Yngve og Håvard benket seg på bortre langside.

Facebook Comments

Din vurdering av denne artikkelen?

Velg symbolet som angir din vurdering!

Snittvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Bli den første som vurderer artikkelen!