Olof og Andreas sesongens JBTK-spillere

Olof Götestam ble beæret med den aller gjeveste utmerkelsen under JBTKs sesongavslutning i kveld. 54-åringen er kåret til Sesongens JBTK-spiller og Andreas Bråthen Sataøen (11) til Sesongens unge JBTK-spiller.

Olof Götestam har klart kunststykket å forbedre sitt fra før gode nivå i godt voksen alder. En ganske unik prestasjon, som ble dokumentert da han overrasket de fleste med å bli klubbmester i oktober 2020.

Olof har vært flink til å holde seg i form, ved allsidige trenings- og fritidsaktiviteter. I en sesong med begrenset turneringsaktivitet viste han styrke ved å bli klubbmester og oppnå 4. plass i det åpne nasjonale rankingstevnet i Jevnaker Bordtennishall høsten 2020.

Det er første gang Olof Götestam kåres til sesongens JBTK-spiller. Vi gratulerer veteranen med den ærefulle utmerkelsen!

Andreas Bråthen Sataøen (11) er sesongens unge JBTK-spiller. Han har levert en god debutsesong som bordtennisspiller – og er den første som har vunnet nybegynnerklassen i klubbmesterskapet to ganger i samme sesong!

Treningsiveren til den historieinteresserte forfatteren (!) bidro også til at Andreas trakk det lengste strået da mange gode kandidater til denne utmerkelsen ble vurdert.

Tidligere i år publiserte 11-åringen ut bok om 1. verdenskrig. Sesongens unge JBTK-spiller 2020/21 er allerede godt i gang med sin neste bok. Vi gratulerer Andreas med den gjeve JBTK-utmerkelsen!

Samtlige yngre JBTK-medlemmer som var til stede fikk medalje som takk for fin innsats gjennom sesongen. Vi håper å se mange unge i aksjon under sommerens åpne fredagstreninger, og gleder oss til å se alle igjen når 2021/22-sesongen tar til i september!

Fram til da; GOD SOMMER:-)

Her følger en kort presentasjon av de åtte øvrige sesongutmerkelsene som ble offentliggjort under kveldens sesongavslutning i Jevnaker BTK:

JBTK-nestoren klarte å forbedre sin status på NBTFs OnlineRanking med 84 poeng; best av samtlige JBTK-utøvere. Yngve vant 14 av sine 21 tellende kamper i 2020/21-sesongen.

Som oftest sprudlende og glad, noe som smitter over på de andre. Krystian er uhøytidelig og omgjengelig. Sesongens JBTK-gledesspreder er også blitt en ganske god bordtennisspiller.

Det gode humøret til Dawid merkes i Jevnaker Bordtennishall, der han koser seg som ivrig deltaker på trening og i turneringer. Hans framgang som spiller smiler vi alle over.

JBTK-treneren ga av seg selv til unge og eldre medlemmer gjennom hele sesongen, samtidig som han trente klart mest av alle. Utvilsomt den ivrigste, så utmerkelsen er fullt fortjent.

Har vist god framgang og tatt steg framover også med treningsinnsatsen. Tok sølv i 2020-klubbmesterskapet. Toppet det med gull i 2021-klubbmesterskapet.

En av mange ivrige nye i JBTK-familien. Tormod har vist interesse og engasjement for bordtennissporten. Overrasket med 4. plass i 2021-klubbmesterskapet etter å ha endt på 8. og sisteplass i 2020!

Litt uheldig som ikke har tatt steget helt til topps i klubbmesterskapene, men Magnus framstår som behersket og trygg med sin sikre spillestil. Da fortjener han å vinne denne utmerkelsen.


Veteranen er fortsatt den som legger listen for nivået i JBTK. Omgjengelig, positiv og pliktoppfyllende bidrar han til å gjøre andre bedre. Forsvarte klubbrankingtittelen med nok en ubeseiret sesong!