Aktiv avslutningsuke

Jevnaker BTK er på oppløpssiden i 2020/21-sesongen med ukens siste offisielle treningsuke. Fredag avgjøres klubbrankingen og lørdag kåres to klubbmestere.

Tirsdag, onsdag og torsdag er det ordinært treningstilbud. Før fredagens klubbranking og lørdagens klubbmesterskap.

Gjennom sommermånedene tilbyr vi åpen trening for alle medlemmer hver fredag kl. 18-20. Fredagskveldene er sommerens felles samlingspunkt for JBTK-medlemmer!

SISTE KVELD MED GJENGEN: Onsdag kveld finner sesongens aller siste ungdomsgruppetrening sted, fra kl. 18:00 i Jevnaker Bordtennishall.

Ellers er Jevnaker Bordtennishall stengt for trening; med unntak for de som er kvalifisert til egentrening gjennom verv og andre faste arbeidsoppgaver.

Som utgangspunkt med én makker, men fra og med kommende sommer utvidet til maksimalt tre gjester. Vaskeansvar kan bli tillagt sommerbrukerne. Det kommer vi tilbake til.

Øvrige (fortrinnsvis yngre) som ønsker å spille kan kontakte klubbleder med forespørsel om tilgang.

Det kan også voksne gjøre, ved å tilby seg å bidra til klubbdriften.

På sikt kan det hende JBTK kan tilby et eget sommermedlemskap eller annen form for betalt tilgang, men klubben trenger flere lojale ansvarshavende for å skjøtte alle arbeidsoppgavene og ønsker fortrinnsvis å belønne de som bidrar med treningsfrihet.

I sommer skal det gjennomføres arbeider på underlaget i hallen, ved at sportsdekket påføres et nytt topplag. Jevnaker Bordtennishall vil følgelig være fysisk stengt mens arbeidene utføres. Detaljer kunngjøres til sin tid.

Informasjon om JBTKs sesongavslutning fredag 4. juni kunngjøres i løpet av uken. Det er ikke sikkert alle som ønsker å delta kan være til stede samtidig, så her må vi undersøke mulighetene nærmere.