JBTK informerer

Det skjer mye i Jevnaker BTK selv om sesongen nærmer seg slutten og kun våre medlemmer under 20 år får lov til å trene. Her får du en kortfattet statusrapport med masse innhold.

JBTK tilbyr veiledet trening for medlemmer under 20 år onsdager og torsdager ut sesongen. Ungdomsgruppespillere onsdager kl. 18-20 og satsingsgruppemedlemmer torsdager kl. 18-20.

Voksne breddemedlemmer må som tidligere nevnt belage seg på at sesongen er over.

Oppdatert info 17.04.21: Ingen JBTK-medlemmer faller inn under den nye definisjonen av toppidrettsutøvere, slik at det ikke gjøres treningsunntak for våre lokale eliteseriespillere.

Dersom de regionale koronarestriksjonene lettes tidligere enn forventet, så vil JBTK vurdere å arrangere delvis åpne treninger på mandager og fredager.

I så fall vil alle få tilbud om trening kl. 18-20 på én av de to nevnte dagene. Mandag eller fredag. Ingen på begge dagene, men dette er foreløpig kun hypotetisk.

Etter fredag 28. mai er JBTK-sesongen 2020/21 uansett over. I sommermånedene (fram til ny sesong starter i september 2021) tilbyr Jevnaker BTK åpen trening hver fredag kl. 18-20. En treningssamling eller to kan kanskje også bli aktuelt.

Påminnelse til alle voksne JBTK-medlemmer: Husk å sende inn ditt beste minne fra 2020/21-sesongen!

Tillitspersoner med faste ansvarsoppgaver tillates egentrening i sommermånedene. Mer informasjon om hvilke regler som gjelder kommer før sesongslutt.

Lørdag 8. mai finner JBTKs klubbmesterskap 2021 (del 1) sted fra kl. 10:00 i Jevnaker Bordtennishall. FLYTTET TIL LØRDAG 29. MAI.

Jevnaker BTKs sesongavslutning er terminfestet til fredag 4. juni 2021. Denne blir eventuelt utsatt, så følg med på hjemmesiden for nærmere informasjon!

Vaskevaktene går sin gang. Følg med på oversikten slik at du vet når du har vakt!

Nytt topplag på sportsdekket i Jevnaker Bordtennishall skal påføres sommeren 2021, men konkret tidspunkt er ikke fastsatt ennå.

Det nasjonale rankingstevnet for damer er utsatt til lørdag 12. juni 2021. Påmeldinger tas imot fortløpende.

Sommercupen 2021 er terminfestet til lørdag 3. juli. Arbeidet med å planlegge og forberede dette mesterskapet er forlengst i gang. Mer info kunngjøres når tiden er inne. Følg med!

Årets SommerQUIZ planlegges arrangert i juli. Dato ikke fastsatt ennå.

Jevnaker BTKs sesongberetning 2020/21 er under arbeid. Den blir tynnere enn tidligere, men vil som tidligere inneholde bilder, tekst og tall fram til og med årets sommercup.

JBTK vurderer muligheten for et nytt tilbygg; en utstyrsbod. Tanken er å oppbevare bordtennisbordene der for å frigjøre plass til et kafebord med stoler utenfor JBTK-kiosken.