Påskehilsen fra Jevnaker BTK

Jevnaker BTK hilser til alle medlemmer, bordtennisvenner og supportere med ønske om en god og fredfull påskehøytid!

Vi er dessverre forhindret fra å tilby bordtennistrening og konkurransespill, så da gjelder det å stille inn fokuset på hva som er mulig.

«Koronaen» er en midlertidig tilstand. Bordtennis varer evig. Når tilstrekkelig antall er vaksinert så vil Jevnaker BTK gjenåpne dørene og ønske velkommen tilbake til Jevnaker Bordtennishall.

Det nærmer seg sommersesong, hvilket betyr at det gjelder å motivere seg til 2021/22-sesongstarten i september. Da har forhåpentligvis alle JBTK-medlemmer fått vaksinen mot Covid-19 og kan risikofritt delta i klubbens aktiviteter.

Det ser dessverre ikke ut til at vi kan arrangere Veterandamerankingturneringen på terminfestet dato 24. april. Turneringen lever dog, og vil bli utsatt og flyttet dersom gjeldende restriksjoner ikke lettes etter 11. april.

Påskecupen 2021 finner ikke sted. Den ble avlyst 16. mars.

Jevnaker BTKs klubbmesterskap får ny dato straks regjeringen mener det er forsvarlig å gjenoppta idrettslige aktiviteter i trygge rammer.

Nyt våren, påskehøytiden og sommeren som er i emning! Følg med på hjemmesiden for oppdatert informasjon, tilbud, invitasjoner og øvrige aktiviteter!

Du får snart muligheten til å dele ditt beste sesongminne med allmennheten. JBTKs sesongberetning 2020/21 er under arbeid og publiseres i juli.