Frontrunnere i fantasifotball

Isak Hedram og Thomas Gjørsvik utkjemper en tett og jevn duell om seieren i Jevnaker BTKs Premier League Fantasy-liga. Duoen ligger langt foran «røkla» i kampen om den gjeve premien.

Etter Gameweek 28 (av 38) er det Isak Hedram (med kallenavnet lokomotiv olskroken) som holder taktpinnen. Han har sanket 1816 poeng. Utfordrer Thomas Gjørsvik (Ringnes eLite) står bokført med 1811 poeng.

Terje Herting (1672 poeng) og Peter Hedram (1655 poeng) følger nærmest; et godt stykke bak tetduoen.

Det er 15 deltakere i Jevnaker BTKs Fantasy-liga i 2020/21-sesongen. Vinneren premieres med et gavekort fra BTEX.no verdt 2000 kroner!

| Jevnaker BTKs Premier League Fantasy-liga 2020/21 |

Neste sesong blir det helt sikkert mange flere deltakere, så denne aktiviteten er kommet for å bli. Ta kontakt med klubbleder Møller hvis du ønsker å delta i 2021/22-sesongen!

Det er gratis å delta i det verdensomspennende spillet, som inneværende sesong teller flere enn åtte millioner deltakere globalt.

Du velger 15 fotballspillere fra klubbene i engelske Premier League og sanker poeng basert på deres prestasjoner i hver kamp. Før hver nye runde kan du kjøpe og selge spillere, du kan omrokkere på eget lag og du kan bruke tre forskjellige poengbonuser i løpet av sesongen.

Jevnaker BTK har en intern konkurranse. Ved å bli med der er du også med i den nasjonale og globale konkurransen. De beste premiene er massive!

JBTKs tetduo Isak Hedram & Thomas Gjørsvik er blant de 90 000 beste Fantasy-spillerne i verden.