Gjett hvem som vinner, så vinner DU!

Nå kan DU vinne premier ved å tippe hvem som vinner klassene i årets klubbmesterskap, Påskecupen 2021 og Damerankingstevnet i Jevnaker Bordtennishall!

Jevnaker Bordtennisklubb fortsetter å by på hjemmesideaktiviteter i påvente av lettelser i koronarestriksjonene som forhindrer trening for våre voksne medlemmer.

LES VIDERE og merk innleveringsfristen, som er fredag 19. mars kl. 16:00!

Pia-Helén Fagerslett imponerte stort i JBTKs PremieQUIZ februar 2021.

Nå får alle JBTK-medlemmer sjansen til å briljere med sine spådommer i KLUBB-tipset! Er du den mest klarsynte i Jevnaker BTK? Tipp hvem du tror vinner de forskjellige klassene i JBTKs klubbmesterskap 2021, samt hvem som seirer i Påskecupen 2021 og Damerankingstevnet.

De tre med flest rette i KLUBB-tipset premieres. Vinneren får et valgfritt belegg opptil 500 kroner fra BTEX.no. Nr. 2 og 3 belønnes med hver sin Inzone-bag.

* Ved likt antall rette avgjøres rekkefølgen ved tilfeldig trekning, etter at trekningsmetoden er blitt kunngjort på hjemmesiden. Spørsmål som ikke er avklart innen 24. april tendenstrekkes med deltakernes tips som grunnlag. JBTK-medlemmer og nærmeste ledd av deres familiemedlemmer kan delta. Øvrige som ønsker å være med kan delta ved å vipse kr 100,- til nr. 115409 og blir registrert som JBTK-støttemedlem.

Du skal velge blant tre alternativer på hvert av de sju spørsmålene. To spillere/par er forhåndsdefinert og det siste alternativet dekker øvrige deltakere.

Tippekupongen følger nedenfor.

NB! Innleveringsfristen er kl. 16:00 fredag 19. mars 2021.

* Hvis du vil endre dine leverte tips så fyller du ut tippekupongen og sender inn på nytt. Din eneste eller sist leverte besvarelse er den som teller i konkurransen.

Lykke til!