12 spillere under 20 år på trening

Ungdomsgruppen samlet dusinet fullt av bordtennisspillere under 20 år i kveld. Det er en positiv nyhet blant alle øvrige koronarestriksjoner!

Mandag ble det kjent at regjeringen lettet litt på restriksjonene, men kun for yngre idrettsutøvere. Aktivitetsforbudet for voksne ble dessverre videreført.

Jonas Jensen og Kevin Svendsbråten ledet kveldens trening i Jevnaker Bordtennishall, under oppsyn av JBTKs nestleder Lene Skogen.

Pr. i dag er det kun JBTK-medlemmer under 20 som kan trene i Jevnaker Bordtennishall; hver onsdag i tidsrommet kl. 18-20 da vi tilbyr vanlig ungdomsgruppetrening med to trenere.

Utvalgte bilder fra kveldens ungdomsgruppetrening:
(Fotos: Lene Skogen)

Øvrig informasjon:

* JBTK-styret vil foreta en vurdering av hvorvidt vi kanskje også skal tilby gjennomføring av satsingsgruppen fra og med torsdag 28. januar; for spillere under 20 år.

* Det vil også bli en ny vurdering av hvorvidt klubbens lokalt bosatte eliteseriespillere skal få lov til å utføre egentrening i hallen. Eliteidretten er som kjent unntatt fra det generelle aktivitetsforbudet, selv om regjeringen har bestemt at alt seriespill på toppnivå tar to ukers pause.

Som kunngjort mange ganger er det på Jevnaker BTKs hjemmeside du får all offisiell informasjon. Vennligst følg med der fra dag til dag, for det er KUN her du får informasjon som angår deg som JBTK-medlem!

Fredagens årsmøte gjennomføres digitalt og vi regner med å kunne arrangere det nasjonale D-rankingstevnet i Jevnaker Bordtennishall lørdag 20. februar.

Egen rankingturnering for damer er også på trappene til våren. Følg med!