Premieoversikt Romjulscupen 2020

Den 13. utgaven av Romjulscupen står for tur i Jevnaker Bordtennishall 2. juledag. Allerede nå kan du ta en titt på det velfylte premiebordet!

Romjulscupen 2020 smeller i gang fra kl. 09:00 lørdag 26. desember. Jevnaker Bordtennishall åpner dørene kl. 08:00.

Jevnaker BTK ønsker deltakere, publikum og media velkommen!

Pass på at du parkerer på Jevnaker BTKs tomt framfor på andres private eiendommer!

NB! Møt opp tidlig hvis du vil slå noen baller før turneringsstart, for koronasituasjonen forhindrer arrangøren fra å tillate kryss-spill.

PS! Vær varsom under ditt opphold i Jevnaker Bordtennishall, der det ikke er tillatt å bruke dusjene og du oppfordres til å komme ferdig skiftet. Praktisér hyppig håndvask og minst én meters avstand til andre mennesker.

HUSK å skrive deg inn på egen liste når du entrer hallen, på samme måte som du skriver deg ut med tidspunkt når du forlater hallen!

SAMTLIGE UTØVERE premieres med INZONE-futteral med plass til to racketer og Sparebank 1-drikkeflaske som takk for deltakelsen. Verdien på denne pakken overstiger startkontingenten!

Tidenes 13. mesterskapsvinner får med seg FØRSTEPREMIEN, som er en luftfriteringsmaskin (Airfryer) med digitalt display. Airfryeren fra Cuisine har en avtakbar nonstick-oljetank, stekekurv, åtte forhåndsinnstilte programmer, rommer opptil 5 liter og yter 1700 watt.

Mesteren og de fire neste på resultatlisten som til sammen utgjør TOPP 5 tildeles hver sin poseløse, lette og kompakte støvsuger fra Senz.

NR. 6-10 på resultatlisten kan glede seg til frokost søndag morgen! Med en premiepakke bestående av KAFFETRAKTER, VANNKOKER OG BRØDRISTER ligger alt til rette for god mat og godt drikke på hviledagen.

JBTK-KIOSKEN holder åpent gjennom mesterskapsdagen og byr på mat og drikke til hyggelige priser. Matpakke ikke nødvendig, men selvsagt fullt tillatt om ønskelig:-)

| Påmeldingsoversikt Romjulscupen 2020 | Romjulscupen-historikk |