Bordtennishallen STENGT til 10. desember

Jevnaker kommune har nedlagt forbud mot idrettsaktivitet (trening & konkurranser) i 30 dager. Jevnaker Bordtennishall er stengt til og med 9. desember.

Årsaken er økt spredning av koronaviruset, som de folkevalgte ønsker å redusere. Det respekterer vi selvsagt.

30 dager er ikke lenge i et framtidsperspektiv. Et enkelt og tydelig pålegg fra våre lokale myndigheter, som Jevnaker BTK etterkommer.

Klubbmesterskapets del 2, som var planlagt arrangert lørdag 5. desember, utsettes også.

Det er dermed lite trolig at det blir kåret klubbmestere i double og minibord i 2020. Hvilke klasser som inngår i Klubbmesterskapet 2021 er ennå ikke bestemt.

| Aktuell Korona-informasjon fra Jevnaker kommune |

Romjulscupen 2020 er det fortsatt håp for, da det ikke står på kalenderen før 2. juledag (26. desember). Påmeldingsstart 29. november.

JBTKs RomjulsQUIZ 30. desember og Varetellingen 3. januar er ytterligere to store begivenheter vi håper å kunne gjennomføre.

Vaskevaktene går sin gang, da det er ekstremt viktig å holde hallen ren uavhengig av sportslig aktivitet. Dørlåskoder tildeles pr. SMS i forkant av din vakt, slik at du kommer inn!

Følg med på hjemmesiden slik at du vet når du skal til pers. Du utfører et viktig arbeid som alle verdsetter!

Vi håper også å kunne samle små grupper av dedikerte medlemmer for å oppnå progresjon i arbeidet med nye tribunestoler og avfallssystemer.

FØLG MED på hjemmesiden for kommende informasjon. Vær vennlig og respektere at vi ikke kan love å besvare personlige henvendelser fra hele vår medlemsmasse, men forsøk gjerne hvis det er noe du lurer på!

Offisiell kontakt foregår via e-post.