Tribunestoler i Jevnaker Bordtennishall!

Med støtte fra Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal har Jevnaker BTK kjøpt 25 tribunestoler og nye avfallsbeholdere til Jevnaker Bordtennishall.

Bakgrunnen for investeringen er ønsket om å gjøre sitteplassene for utøvere og lagledere enhetlig og mindre plasskrevende.

Ikke minst også enklere med tanke på smittevern/avstandsstyring. Vi må være forberedt på at smitteverntiltak blir en del av hverdagen framover. Med veggmonterte tribunestoler kan vi enkelt låse ønsket antall ved behov for større avstand mellom sittende.

Hver sitteplass bygger mindre i dybden, man slipper å flytte på løse stoler for å rengjøre gulvet og det blir mindre slitasje som følge av mat- og drikkesøl. Vaskevaktene blir enda mer frydfulle framover!

Det kommer dog til å ta noe tid før stolene er installert, for den prosessen krever grundig planlegging og meget omstendelig utførelse.

PS! Klikk på illustrasjonene som følger for å se dem i større format!

Digital skisse med plasseringen av nye tribunestoler:

Vi oppgraderer samtidig hallen med nye avfallsbeholdere for tydeligere kildesortering (her kan det bli detaljendringer):

Det blir blå tribunestoler i Jevnaker Bordtennishall, men nedenforstående illustrasjon er likefullt gjeldende:

Jevnaker BTK takker Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal aller hjerteligst for den generøse støtten; nå såvel som ved utallige tidligere anledninger!

Jevnaker BTK oppfordrer alle JBTK-medlemmer som ikke er kunde i Sparebank 1 Ringerike Hadeland til å bli det.

PS! Thomas & Thomas la ned hvert sitt dagsverk sist fredag, da duoen reiste til Askim for å hente tribunestolene med rammeverk hos Unisport Scandinavia. Møller og Moen måtte finne fram alle delene og laste selv fra lageret: