Morten Stenvold i Vinden

Morten Stenvold vant dagens nasjonale C-rankingstevne i Jevnaker Bordtennishall. Vind IL-spilleren gikk på en smell innledningsvis, men slo tilbake og slo seg til topps!

Morten Stenvold tapte overraskende 2-3 mot klubbkamerat Bent Sæthermoen i den innledende puljen og måtte vinne 3-0 mot Daniel Guddal (Harestua) for å nå énerfinalepuljen.

MESTERLIGE MORTEN: Fra Gjøvik med Vind i seilene etter en brokete start!

Veteranen fra Gjøvik var heldig som fikk en ny sjanse, takket være Guddals seier mot Sæthermoen. Tok vare på den og slo alle de fire andre puljevinnerne:

3-0 mot Victor Sundve Hellevik (Oppegård), 3-2 mot Terje Ekrann (Lynild), 3-1 mot Erik Lindholm (Fokus) og 3-0 i puljefinalen mot Arne Gunnar Ellevold (Nordre Eidsvoll).

HOT: Dagens hotteste utøver, Morten Stenvold, ble premiert med en Hot Air Fryer. Seierherren rasket også med seg en mobil kokeplate og tre flasker med dusjsåpe.

Det ble spilt 92 kamper i Jevnaker Bordtennishall i dag. Veldig gemyttlig stemning gjennom knappe sju turneringstimer.

SØLVREVEN: Arne Gunnar Ellevold var med i gullkampen helt til siste kamp. Tapte den, men imponerte som «Runner-Up»; fem plasser høyere enn forhåndsrangeringen.

PALLEN: Morten Stenvold (fra venstre), Arne Gunnar Ellevold, Erik Lindholm, Victor Sundve Hellevik og Terje Ekrann besatte de fem øverste plassene i Jevnaker Bordtennishall.

Takk til Lene Jensen og Thomas Møller, som gjorde alt for- og etterarbeid, samt ledet de sentrale arbeidsoppgavene gjennom turneringsdagen.

Takk også til Pia-Helén Fagerslett som briljerte sammen med Lene i JBTK-kiosken. Og til alle som deltok, ikke minst de som kom på besøk fra gjestende klubber.

JBTK-KIOSKTUPPER: Pia-Helén Fagerslett og Lene Jensen bød på humør, mat og drikke i JBTK-kiosken.

Det ble to forfall på morgenkvisten; fra Andreas Dahl (Oppegård) og Ervin Georg Egelandsdal (Jevnaker). Andreas møtte opp, men følte seg ikke frisk nok til å delta og reiste hjem igjen før stevnestart. Ervin hadde faktisk glemt sin egen påmelding!

Dagens Fair Play-fruktkurver fra Coop EXTRA Jevnaker og KIWI Jevnaker tilfalt ekteparet Leif-Harald Svendsbråten og Linda Svendsbråten. Sistnevnte steppet inn på forespørsel ti minutter før turneringsstart!

Jevnaker BTK-utøvere utgjorde ti av dagens 24 deltakere, men samtlige havnet utenfor Topp 10. Espen Bråthen best på 11. plass.

Slik gikk det med de ti JBTK-deltakerne:

11. PLASS: Espen Bråthen vant fem av sju kamper. Endte fire plasser høyere enn forhåndsrangert og ble dagens rankingpoengvinner med 47 i pluss!

12. PLASS: Watchara Chadkarn vant fem av åtte kamper. Endte tre plasser lavere enn forhåndsrangert og tapte 12 rankingpoeng…

15. PLASS: Leif Thorbjørn Jensen vant to av åtte kamper. Endte fire plasser lavere enn forhåndsrangert. Marginer imot hele dagen. 47 minuspoeng.

16. PLASS: Daniel Fagerslett Grefsrud vant fem av åtte kamper. Endte to plasser lavere enn forhåndsrangert. To poeng i pluss tross tynt treningsgrunnlag.

17. PLASS: Raymond Boger vant tre av sju kamper. Endte én plass høyere enn forhåndsrangert. Verken vant eller tapte rankingpoeng i dag.

19. PLASS: Linda Svendsbråten vant to av åtte kamper. Endte på samme plass som forhåndsrangert, men det ble to minuspoeng på rankingen.

20. PLASS: Tony Herting vant to av åtte kamper. Endte én plass høyere enn forhåndsrangert. Sikret seg 14 plusspoeng på rankingen.

22. PLASS: Leif-Harald Svendsbråten vant to av sju kamper. Endte på samme plass som forhåndsrangert. Ett poeng i minus på rankingen.

23. PLASS: Isak Døhlen-Jacobsen vant én av sju kamper. Endte på samme plass som forhåndsrangert. Åtte minuspoeng på rankingen.

24. PLASS: Noah Götestam tapte sine sju kamper. Endte på samme plass som forhåndsrangert. Mistet bare ni rankingpoeng.

Resultatliste nasjonalt C-rankingstevne i Jevnaker Bordtennishall lørdag 17. oktober 2020:

24.Noah Götestam, Jevnaker BTK07-9

KOSELIG KUNST: Isaks søskenbarn, Iben, kreerte dette fine kunstverket for JBTK-kiosktuppene Lene og Pia-Helén.

SVART OG BLÅTT: Jevnaker BTKs utøvere plasserte seg i sluttspillpuljene 3, 4 og 5. Her er seks i aksjon mot hverandre i første runde i sluttspillet.