Premieoversikt Sommercupen 2020

Smart mobiltelefon til årets mester, kaffekapselmaskin til de fem beste, karaokemikrofon til nr. 6-10, Powerbank til alle og Fair Play-fruktkurv til to spesielt utvalgte. Kommende lørdag!

Tidenes andre sommercup i bordtennis finner sted lørdag 4. juli. 100 kamper fra kl. 09:00 til 15:00. Så premieutdeling. Det skjer i Jevnaker Bordtennishall!

Alle får en hendig og praktisk Powerbank som takk for deltakelsen i Sommercupen 2020.

Arrangørklubben Jevnaker BTK premierer tradisjonen tro et par deltakere med Fair Play-priser. De velfylte fruktkurvene går til to som god sportsånd viser.

De ti øverste på resultatlisten får plasseringspremier. I form av diverse remedier. Årets sommercupmester vinner en ny Huawei mobiltelefon med 6,09-tommers skjerm. Og et sylskarpt 13 megapiksel-kamera – som jo er kjekt å ha!

Den beste og de fire neste får hver sin Dolce Gusto-kapselmaskin. Sort, grå og fin!

Blir du nummer 6, 7, 8, 9 eller 10 vinner du noe artig: Karaoke-mikrofon med høyttaler. Da kan du by opp til fest og synge låten du liker aller best!

JBTK-kiosken holder åpent gjennom hele mesterskapsdagen, slik at du tilbys mat og drikke i magen. Med priser som gir mening, servert av hyggelig betjening!

Velkommen til Jevnaker Bordtennishall og Sommercupen 2020 på lørdag. Enten du spiller eller ser så er det der det skjer:-)

PS! Dersom du er påmeldt og av én eller annen grunn ikke kommer til å delta, ber vi om at du melder ifra – slik at vi kan invitere en erstatter fra ventelista!

| Deltakeroversikt | Sommercupen-historikk |