Jonas innviet robot og returbrett

JBTKs nye robot og mobile returbrett ble montert og testet for første gang i går. Jonas Jensen regisserte robotoppsettet og lot seg imponere over alle mulighetene den byr på.

Robo-Pong 2055 har 64 innebygde øvelser og man kan i tillegg programmere inn egenvalgte øvelser.

Det er takket være jubileumsgaven fra Ringerikes Blad og Amedia Jevnaker Bordtennisklubb har kunnet gå til innkjøp av robot, mobilt returbrett og høykvalitetsstartracketer.

ROBO-PONG 2055: Jonas er i gang med første øvelse etter å ha pakket ut og montert klubbens nye robot.

Jonas Jensen har vært ivrig bruker av klubbens store returnboard det siste året, men nå blir nok roboten den nye favoritten!

– Førsteinntrykket er veldig bra. Jeg ser fram til å trene mer med den. De forhåndsprogrammerte øvelsene holder nok lenge, men jeg skal nok laste ned Windows-programmet og forsøke å lage noen selv også, forteller sesongens JBTK-spiller 2019/20.

OPPSAMLERNETT: Hvis man velger egnet øvelse til sitt nivå og er presis, så resirkuleres ballene og du man holde det gående lenge.

Roboten skal ikke brukes i klubbens ordinære treningstider, men alle kan få lov til å prøve/bruke den ellers. Jonas kan gi råd og veiledning om bruk, så spør ham eller noen i klubbledelsen hvis du vil gjøre en avtale om å teste den ut!

JBTK kommer også til å arrangere en åpen robot-dag der alle som ønsker kan delta gratis og spille med roboten. Følg med for nærmere informasjon!

MONTERING: Jonas satte opp roboten raskt, etter å ha bladd litt i medfølgende instruksjonsskriv.

PRESIS UTSKYTER: Roboten kan plassere ballen på flere enn 600 forskjellige valgte punkter på den andre bordhalvdelen!

FJERNKONTROLL: Med denne dingsen velger du øvelse, hastighet, frekvens og skru.

ENGASJERENDE: Premieretreningen ga mersmak for Jonas. Etter hvert skal alle få sjansen til å prøve den også.

RETURBRETT: Også med denne inntreningen kan du spille bordtennis uten makker.

 

MOBIL MAKKER: Returbrettet flyttes enkelt til den posisjonen som passer best, men det blir kanskje for nært å ha den oppå bordtennisbordet…