Yngve fortsatt ubeseiret

Yngve Midtfjell var på vinnerlaget sammen med Jan Tore Hansen, Tone M. Ødegård og Grete Midtfjell i JBTKs skjærtorsdagsquiz via Skype. Hans fjerde strake triumf!

Yngve har vunnet begge de individuelle sommerquizene hos Thomas Møller; i 2018 og 2019. Og han seiret i romjulsquizen på Olum i 2019, sammen med Tone M. Ødegård, Jan Tore Hansen, Pia-Helén Fagerslett og Thomas Møller.

Korona-restriksjonene satte dessverre en stopper for den årlige påskequizen på Oldemors Karjol, så spørsmålsentusiastene i JBTK samlet seg i fem forskjellige hjem og konkurrerte via Skype.

Quizmaster Arvid Holmlund kreerte 120 spørsmål som Jonas Jensen la inn i PowerPoint og Leif Jensen serverte via internett.

«Favorittene» som var samlet på Olum innfridde. Yngve & Co. prikket inn 92 rette og kan vente seg en boks med påskegodis.

«Gutta Boyz» (Fredrik Wilkens, Thomas Moen, Sigurd Magnus Vestland og Thomas Møller) på Samsmoen tok sølvet med 85 rette svar.

«Stenerud Sørum» i Lunner besatte bronseplassen med 79 poeng. Anne Stenerud og Terje Bjørn Sørum utgjorde stammen i laget som vekselvis fikk hjelp fra familie og slektninger som var på besøk.

«Team Sweden» deltok fra Furumoen. Linda og Leif-Harald Svendsbråten, som hadde med seg sønnen Kevin fra start, blinket inn 76 rette.

«Linneasvingen» kompletterte resultatlisten fra sin base på Furumoen. Trioen Leif Thorbjørn Jensen, Lene Jensen og Pia-Helén Fagerslett landet på 75 poeng.

Jevnt og spennende. Til og med sosialt! Deltakerne satt sammen med god avstand til lagkameratene og hadde videokontakt med de andre lagene gjennom nesten fire quiz-timer.

Sommerquizen på Samsmoen går forhåpentligvis som planlagt hjemme hos klubbleder Møller i juni. Dato ikke bestemt ennå, men 20+ deltakere er forventet i det individuelle spørsmålsstevnet.

PÅ AVSTAND: Fire av deltakerlagene slik det så ut fra basen til «Gutta Boyz» på Samsmoen.

SOSIALT: Fjernt, men likevel nært nok til at det ble en sosial opplevelse!

LETT BLANDING: Én av de 120 utfordringene i Skype-spørsmålsstevnet.