Påskekonkurranse: JBTKs lille BILDEQUIZ

Alle som ikke fikk deltatt i den store bildequizen får nå en ny sjanse. Det gjør også de som deltok sist. Vinneren premieres med 1,7 kilo påskegodteri, så gyv løs på de 25 bildeoppgavene og send inn dine tips senest onsdag 8. april! Konkurransen er åpen for ALLE!

Det er forhåpentligvis ikke lenge til vi kan gjenåpne Jevnaker Bordtennishall for alle som ønsker å spille bordtennis, men det går nok en uke eller to-tre før det skjer.

Derfor byr vi på 25 påskenøtter i kryptisk bildeform. 25 kontrastfylte bilder av 25 JBTK-medlemmer. Hvor mange klarer du å identifisere?

Hvert bilde serveres med tre svaralternativer. Du klikker på det du tror er rett gjennom quizen. Skriv først inn ditt navn, din e-postadresse og ditt mobilnummer. Til slutt besvarer du to tilleggsspørsmål som ikke teller i konkurransen, men begge er obligatoriske. Det tredje spørsmålet er valgfritt.

PS! Delta fra en datamaskin; eller velg desktop-utgaven av hjemmesiden hvis du er pålogget via mobiltelefon! Og pass på at du får opp en bekreftelse etter å ha sendt inn dine svar. Får du ingen bekreftelse, så har du glemt ett eller flere spørsmål!

NB! Denne quizen er åpen for deltakere fra alle klubber!

Lykke til!

Premieoversikt:
1. plass: 1,7 kilo smågodt (boks med seigmenn)
2. plass: Inzone-håndkle
3. plass: Sparebank 1-drikkeflaske
* Tilfeldig trekning ved evt. poenglikhet.

* Obligatorisk spørsmål som ikke er poenggivende.
* Obligatorisk spørsmål som ikke er poenggivende.
* Frivillig spørsmål som ikke er poenggivende.
* Hvis du velger ja mottar du en e-postmelding innen få sekunder.