Ikke mer tullball – vinn en GULLBALL!

For aller første gang skulle en approbert turnering i Norge spilles med bordtennisballer i gull, men Påskecupen 2020 ble avlyst grunnet virusfrykten. Nå får DU sjansen til å vinne en av gullballene!

Store deler av denne artikkelen var ment som en slags aprilsnarr 1. april 2020, men gullballene er ekte og seks vinnere vil bli trukket. Derfor kaller vi det aprilskøy istedenfor aprilsnarr:-)

Alt arbeidet Jevnaker BTK la ned for å by på en historisk turnering med helt nye bordtennisballer var forgjeves da vi ble tvunget til å avlyse årets påskecup for to uker siden…

Gullballene er spesialprodusert, spesialtestet og skulle avdukes under verdenspremien i Jevnaker Bordtennishall. Men akk. Virus-tullet sørget for at turneringen ble nullet…

I og med at ballene er preget med «Påskecupen 2020» er det ikke aktuelt å bruke partiet vi har senere. Kanskje vi får bruke gullballer i Sommercupen, men da må i så fall nye produseres og preges med ny tekst.

Les videre for å melde deg på til trekningen!

Etter sommerens utsatte olympiske leker i Tokyo blir det tillatt med nye farger på racketbeleggene. Det internasjonale bordtennisforbundet (ITTF) vurderer også alternative farger på bordtennisballene.

Det er fortrinnsvis de oransje som ser ut til å kunne få sin renessanse. Det avgjørende for hvilke farger som tillates er hvordan gjengivelsen blir i TV-sendinger.

Jevnaker Bordtennisklubb hadde fått æren av å teste ut et parti eksklusive gullballer. Verdenspremieren skulle finne sted under den 12. utgaven av Påskeupen; i Jevnaker Bordtennishall torsdag 9. april…

PÅSKEGULL: Gullballer og påskestemning var planlagt skjærtorsdag. Det faller i grus, men nå får DU sjansen til å vinne én av de eksklusive gullballene!

Gullballene er testet og godkjent for konkurransespill. Se bilder fra testlaboratoriet i Kina nedenfor.

Trestjernersballene består av termoplast blandet med 24 karat gull. Vinneren av Påskecupen 2020 var tiltenkt én av gullballene, som for anledningen skulle overrekkes i en gjennomsiktig liten spesialeske.

[Best_Wordpress_Gallery id=»49″ gal_title=»Balltesting»]

Nå får DU sjansen til å vinne en gullball! Vi trekker nemlig ut seks tilfeldige vinnere blant alle som melder seg på til gulltrekningen.

Vinnerne må selv hente premien (gullballen) ved kommende besøk til Jevnaker Bordtennishall; alternativt gjøre avtale om overlevering på en annen turnering der deltakere fra Jevnaker BTK er til stede.

VINN GULLBALL! Meld deg på for å bli med i trekningen av en gullball!

Fyll ut navn og e-postadresse nedenfor og klikk på SEND for å bli med i trekningen!

Bilder av gullballene i Jevnaker Bordtennishall: