Siste satsingsgruppetrening 19. mars

Satsingsgruppen med påmeldte deltakere har vært et prøveprosjekt som avsluttes for sesongen med treningen torsdag 19. mars. NB! Inneværende uke blir det ingen torsdagstrening.

Satsingsgruppen er ferdig for sesongen som følge av usikkerheten rundt koronaviruset. All sportslig aktivitet i Jevnaker Bordtennishall, som nå er stengt, stoppes inntil videre.

Prosjektet har vært vellykket, med økende deltakelse gjennom sesongen. Fram til nylig. Jonas Jensen har ledet treningskveldene på imponerende vis, med Terje Herting som god sparringspartner for juniorene.

Vi takker Jonas og Terje for innsatsen og alle utøverne for deltakelsen. Satsingsgruppen har vært et kostbart prosjekt for Jevnaker BTK, som kun har avkrevd deltakerne en symbolsk sum for tilbudet.

Treningsprogrammet for neste sesong kunngjøres før sommeren.

15 spillere har tatt del i treningstilbudet på torsdager, som rundes av for sesongen inneværende uke.

PS! Torsdag 12. mars er både hovedtrener Jonas og sparringspartner Terje forhindret fra å komme, så det blir ingen trening denne kvelden.

Nå som sesongen går mot slutten blir det ingen flere organiserte treninger på torsdager gjennom våren. Vi trapper sakte ned mot sommeren.

Det er tillatt å trene på torsdager, men det forutsetter at vedkommende som eventuelt inviterer sørger for å holde orden i hallen og feie/vaske inngangspartiet.

AVSLUTNING: Terje og Jonas gjør sin siste innsats for satsingsgruppen denne sesongen torsdag 19. mars.