Seieren kom til slutt!

0
(0)

Etter at Hadelandsdamene tapte sine to kamper og Jevnaker BTK røk i sine to første, slo sistnevnte til med knallseier i siste kamp i dagens 5. divisjonsrunde på Harestua.

JBTK-utøverne spilte mange kamper og fikk fortløpende tilbakemeldinger fra lagledelsen. Det var godt å kunne reise hjem med poeng i bagasjen.

Lars Jensen var lagleder og Yngve Midtfjell stilte som coach. Flere femsettskamper gikk feil vei sett med JBTK-øyne, men det var positive elementer å ta med seg videre. Spesielt etter den avsluttende seieren mot Vind.

JBTK-laget tapte 1-9 mot B-72, 2-8 mot Dal og vant 10-0 (!) mot Vind. Seieren var kjærkommen og imponerende. Spesielt det faktum at alle de tre JBTK-spillerne slo flinke Magnus Gjerlaug.

Gøy også med doubleseier til Ingeborg og Kaja!

Hadelandsdamene tapte 2-8 mot Dal og 3-7 mot B-72. Samtlige tre femsettskamper gikk feil vei sett gjennom lokale briller.

GA ALDRI OPP: Ingeborg, Kaja og Fredrik sto på gjennom dagen og fikk belønning for innsatsen i siste lagkamp. (Foto: Yngve Midtfjell)

| Tabell og kampfakta 5. div. BS 2019/20 |

Utvalgte bilder fra flerbrukshallen i Harestua Arena:

Ingeborg Huse Landrø vant fire av ni singlekamper i dagens 5. divisjonsrunde.

Ingeborg Huse Landrø med blikket på ballen.

Fredrik Wilkens seiret i fire av ni singlekamper på Harestua i dag.

Fredrik Wilkens i aksjon.

Kaja Jensen oppnådde 4-5 i singlekvote i dagens 5. divisjonskamper.

Kaja Jensen server.

ENGASJEMENT: Yngve stilte som coach og ga spillerne fortløpende tips og tilbakemeldinger. Her er det Ingeborg som lytter til rådene.

BOKFØRING: Lene fører lagkampskjema. I dag ble det minus i regnskapet til Hadelandsdamene, som tapte sine to seriekamper. Lene registrerte resultatene fra de fleste av dagens seriekamper i forbundets nettbaserte resultatsystem.

Facebook Comments

Din vurdering av denne artikkelen?

Velg symbolet som angir din vurdering!

Snittvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Bli den første som vurderer artikkelen!