Slik bestiller du JBTK-klær og utstyr

0
(0)

Jevnaker BTKs fellesbestilling av drakter og utstyr er sendt til klubbens utstyrsleverandør. Alle som vil supplere eller bestille for første gang bestiller nå direkte fra BTEX.no.

ALLE som skal representere Jevnaker BTK i offisielle konkurranser MÅ stille med Jevnaker BTK-drakt. Fordi vi har forpliktelser overfor våre sponsorer og fordi vi skal være stilfulle og gjenkjennbare.

Fram til levering er funnet sted stiller alle i eksisterende JBTK-drakter!

Mange har bestilt drakter, men vi er langtfra i mål med å kle opp alle aktive spillere i klubbens nye overtrekksdresser og gensere. Det følger vi opp gradvis etter hvert.

Bordtennisexperterne (BTEX.no) er Jevnaker BTKs utstyrsleverandør. Det danske firmaet forsyner JBTKs medlemmer med utstyr til meget gunstige priser gjennom sitt norske datterselskap.

Enhver ordre over 299 kroner sendes fraktfritt og raskt. Alle JBTK-medlemmer får i tillegg 25 % rabatt på ikke-rabatterte produkter.

Det første du må gjøre hvis du ikke allerede har gjort det, er å registrere deg som kunde hos BTEX: KLIKK HER!

NB! Pass på at du skriver inn Jevnaker BTK som din klubb under registreringsprosessen. Hvis du gjør det og har gyldig medlemskap i Jevnaker BTK så får du alle fordelene!

Merk at alle rabatter trekkes fra i kassen. Og at du får kjøpt klær og utstyr som inngår i Jevnaker BTKs avtale med BTEX til prisene angitt i oversikten nedenfor!

Alle priser hos BTEX.no inkluderer norsk moms. Du slipper følgelig også tollavgifter, siden BTEX.no er et norsk firma. Du har lov til å kjøpe annet utstyr og treningsklær der du selv ønsker. BTEX.no har strukket seg langt for å tilby oss eksklusive priser, godt utvalg og topp service

Lurer du på noe før en eventuell bestilling, er det bare å spørre et av styremedlemmene i Jevnaker BTK!

Facebook Comments

Din vurdering av denne artikkelen?

Velg symbolet som angir din vurdering!

Snittvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Bli den første som vurderer artikkelen!