Premiefest i rekruttrankingstevnet

Uansett hvordan det går så får du med deg minst to premier fra lørdagens rekruttrankingstevne i Jevnaker Bordtennishall. Vinneren premieres med en ny mobiltelefon! NB! Det er fortsatt ledige plasser!!!

Etter at alle kampene er spilt blir det høytidelig premieutdeling. Alle kan glede seg til å få en ny SpareBank 1-drikkeflaske og et dobbelt Inzone-racketfutteral fra BTEX.no.

Vi velger ut to spillere som får hver sin Fair Play-fruktkurv, levert av KIWI Jevnaker og EXTRA Jevnaker.

De ti beste på resultatlisten premieres med hvert sitt kule Gaming-tastatur. Det har regnbuelyseffekter og membran-taster!

Dagens største helt, vinneren, reiser hjem med en splitter ny Huawei-smarttelefon! Mobiltelefonen er blant annet utstyrt med en 6-tommers HD-skjerm og 13 megapikselkamera.

Heftig!

Men først skal det konkurreres om poeng, sett og kamper. Ingen blir utslått. Alle får spille like mange kamper.

Underveis kan deltakere og publikum velge fra det prisgunstige utvalget i JBTK-kiosken. Der får du kjøpt varm og kald mat og drikke, så det er ingen vits i å smøre med matpakke denne dagen!

Jevnaker Bordtennishall er åpen fra kl. 08:00. Møt opp for registrering senest kl. 08:30 og vær klar til kampstart noen minutter før kl. 09:00!

Forventet stevneslutt er kl. 15:00, med påfølgende premieutdeling.

Hjertelig velkommen!