Klubbmøte i 5. divisjon

Hadelandsdamene møter Jevnaker BTK i søndagens minisamlerunde i 5. divisjonssluttspillet. Tre lag fra B-72 kommer også til Jevnaker Bordtennishall.

Fem seriekamper spilles i Jevnaker Bordtennishall fra kl. 10:00 søndag; deriblant oppgjøret mellom JBTK 3 og Hadelandsdamene. Sistnevnte for anledningen med fire JBTK-tupper på laget.

5. divisjon avd. BS er B-sluttspillavdelingen i den regionale lagserien. Hadelandsdamene kvalifiserte seg til den i kraft av å bli nr. 4 i 5. divisjon avd. C. JBTK 3 skulle egentlig ha spilt i C-sluttspillet etter å ha endt på 7. plass i 5. divisjon avd. B, men rykket opp som følge av at andre lag trakk seg etter høstsesongen.

Jevnaker Bordtennishall er åpen fra kl. 09:00. Møt opp og se de spillerne fra Jevnaker og B-72 i aksjon! JBTK-kiosken byr på et enkelt utvalg av mat og drikke gjennom søndagen.

| Terminliste 5. div. avd. BS |

LOKALOPPGJØR: Leif-Harald Svendsbråtens JBTK-lag med Fredrik Wilkens, Kaja Jensen og Ingeborg Huse Landrø møter Hadelandsdamenes JBTK-spillere Ping Liang Kornbråten, Lene Jensen, Anne Stenerud og Linda Svendsbråten i 5. divisjon i Jevnaker Bordtennishall søndag!