JBTK informerer

Jevnaker Bordtennisklubb er godt i gang med planleggingen av neste sesong, samtidig som det er mange høydepunkter igjen i inneværende. Sjekk hva som skjer!

Treninger
Eneste endring i treningstidene er at ungdomsgruppen på onsdager samles igjen fra onsdag 22. januar med felles treningstid fra kl. 18:00 til 20:00.
2019/20-sesongens treningstider gjelder som utgangspunkt ut mai. Satsingsgruppen for påmeldte spillere hver torsdag kan bli avsluttet tidligere hvis antall frammøtte daler.
I sommermånedene blir det åpne treninger hver fredag!

Seriespill
Yngve Midtfjell er utnevnt til serielagskoordinator. Han skal de kommende ukene kartlegge hvem som ønsker å delta på et serielag i 2020/21-sesongen, finne ut hvem som blir lagledere og rapportere til styret.
Betingelsene for hvert serielag JBTK melder på er at de har en ansvarlig lagleder, nok spillere og at fellesskapet ikke skal ha kostnader utover å bidra med dekning av serieavgiften.
Voksne spillere på JBTKs serielag kan bli pålagt å delta på dugnader eller å bidra med annet som gjenytelse for at klubben betaler lagets påmeldingsavgift.

JEVNAKER BORDTENNISHALL: Alle som ønsker å spille bordtennis utenom de faste treningstidene må bidra med fast arbeidsinnsats gjennom hele sesongen; fra og med 2020/21-sesongen.

Tilgang til hallen
Fra og med 2020/21-sesongen vil tilgang til Jevnaker Bordtennishall utenom faste treningstider bli begrenset til medlemmer med faste arbeidsoppgaver. Styremedlemmer, trenere og lagledere vil få tildelt kode. Andre med faste oppgaver som krever tilgang utenom treningstid likeså. Medlemmer som kun ønsker tilgang til hallen for å spille/trene vil bli avkrevd betaling. Alle får selvsagt engangskode for å utføre vaskevakter!

Turneringer
Vi går inn i NM-sesongen, med fem norgesmesterskap på programmet fra februar til april. Etteranmeldinger aksepteres ikke i NM, så merk deg fristene og skriv deg på listene i Jevnaker Bordtennishall hvis du ønsker å delta!
Det er også mange andre kommende turneringer å delta på. All påmelding foregår ved å skrive deg på liste i hallen. JBTK sender felles påmelding og krever inn startkontingentene etter utløpt påmeldingsfrist. Eneste unntak er turneringer med begrenset antall plasser. Der kan du melde deg på – og betale – direkte til arrangør.
JBTKs klubbmesterskap er terminfestet til lørdag 14. mars. Invitasjon med klasseoversikt kunngjøres i starten av februar.

Rekruttstevne på Jevnaker
Lørdag 15. februar arrangerer Jevnaker BTK rekruttrankingstevne for spillere inntil 23 år med maksimalt 1100 rankingpoeng. Påmelding kun via VIPPS, fordi det kun er 25 deltakerplasser. Perfekt turnering for alle JBTK-rekrutter og nybegynnere! Alle får spille mange kamper og alle får premie.

Klubbtur til Danmark
Du kan fortsatt sikre deg plass på JBTKs klubbtur til Danmark 24. til 26. april. Allerede nå ser det ut til at JBTK-troppen teller minst 25 reisende! Informasjon om Nordsø-cupen i Hjørring finner du på oppslagstavla i hallen.

JBTKs kleskolleksjon
Alle som ikke har sikret seg overtrekksdress, gensere og annet som inngår i klubbens nye kles- og utstyrskolleksjon oppfordres til å gjøre det.
Drakt (spilletrøye) er et absolutt minimumskrav for å kunne representere Jevnaker BTK i konkurranser. Hvis alle også stiller med overtrekksdress blir vi enda mer stilfulle. Klær og utstyr bestiller du hos BTEX.no. Spør klubbleder hvis du ønsker mer informasjon!

JBTK-KOLLEKSJONEN: Klubbmedlemmene får klær og utstyr til svært fordelaktige priser fra vår utstyrsleverandør BTEX.no!