Nå er vi JBTK-vikinger!

Jevnaker kommune tilhører nå Viken fylke, som strekker seg fra Hemsedal i nord til Halden i sør og omkranser Oslo. Som Viken-innbyggere kan vi med rette kalle oss vikinger!

JBTK-VIKINGER: Leif-Harald, Teje, Kevin, Tony, Linda, Noah, Lene, Andreas og Olof er JBTK-spillere. Alle bor også i samme fylke!

Rent sportslig betyr ikke overgangen fra Oppland til Viken noe for Jevnaker Bordtennisklubb. Ei heller økonomisk. JBTK er fortsatt medlem i NBTF Region Øst.

Det er opp til Norges Bordtennisforbund å foreta eventuelle endringer i regionstrukturen. Foreløpig er det ikke kommet noen signaler på at dagens organisering kommer til å bli endret med det første.

De tidligere opplandsklubbene Harestua, Jevnaker, Lillehammer og Vind kan fortsatt arrangere kretsmesteskap i bordtennis, hvis det er ønskelig. Alternativt kan alle vikinger arrangere felles KM i det nye fylket.

Tiden vil vise hva som skjer.

Viken fylke er landets desidert mest befolkede, med om lag 1,25 millioner innbyggere. Oslo er nest størst med nærmere 700 000 innbyggere. Det er 11 fylker i Norge. Før årsskiftet var det 19.

Jevnaker er for øvrig én av Norges 356 kommuner.

Fram til nyttår var Jevnaker BTK medlem i Oppland idrettskrets. Nå tilhører vi Viken idrettskrets.

VIKEN FYLKE: Jevnaker er én av de 51 kommunene i Viken.