Gode minner fra 2019

Året 2019 er snart historie, men minnene lever evig. Noen av dem fortjener å bli trukket fram igjen nå som mørket venter på å bli opplyst av nyttårsrakettene.

Minner og opplevelser er subjektive, men det finnes øyeblikk og begivenheter man som klubb kan minnes i fellesskap. Ikke nødvendigvis de beste sportslige prestasjonene, fordi Jevnaker Bordtennisklubb er så mye mer enn et vanlig idrettslag.

Noen av mange gode minner fra det gagne året:

SPAREBANK 1-CUPEN, JANUAR 2019: Raymond Boger stråler i rampelyset. Slo til med sine to første klasseseirer i JBTK-drakt i Katfosshallen. Fornøyelig for Raymond. Morsomt for klubben.

JBTK-KIOSKEN, JEVNAKER BORDTENNISHALL: Pia-Helén Fagerslett og Lene Jensen stråler i landets triveligste bordtenniskiosk. To av mange som stiller opp for dugnadsklubben Jevnaker BTK.

PÅSKECUPEN, APRIL 2019: Terje Herting på toppen av seierspallen etter å ha vunnet sin fjerde (!) påskecuptittel. Terje er best, men stiller alltid opp for de som ikke er like gode. Og trofast dugnadsdeltaker.

NORDSØ-CUPEN, APRIL 2019: Fredrik Wilkens vinner sin første kamp i Danmark etter å ha kjempet og tapt de foregående. Få legger med så stor innsats som Fredrik når han spiller. Fornøyelig øyeblikk.

TUPPECUP, APRIL 2019: JBTK-tuppene samler 19 damer (og én gutt) til sosial turnering i Jevnaker Bordtennishall. Sekstetten fra JBTK stiller i egne tuppetrøyer og har all grunn til å være stolt over innsatsen.

SOMMEREN 2019: Yngve Midtfjell og Leif-Harald Svendsbråten gikk i bresjen for vedlikeholdsarbeidet som ble utført i og utenfor Jevnaker Bordtennishall. Mange andre stilte også opp for fellesskapet.

KOBRA-CUPEN, OKTOBER 2019: Far og sønn Jensen møtes i finalen. En historisk begivenhet. Jonas vinner Herrer C-finalen. Alle er fornøyde. Klubben er stolt.

JEVNAKER BTKs UNGDOMSGRUPPE: Klubbens viktigste treningskveld. Ivrige personligheter uten stjernenykker. Sosial utvikling. Lek og moro med og uten ball.

NYE DRAKTER: Noah Götestam og Tony Herting to av JBTKs KM-deltakere i ny drakt. Jevnaker BTK har nå en bred kleskolleksjon som er tilgjengelig for samtlige medlemmer via www.btex.no. Løp og kjøp!

KM OPPLAND, DESEMBER 2019: Linda Svendsbråten og Lene Jensen på toppen av seierspallen som kretsmestere i Damer double. JBTKs aller første tittel i denne klassen noensinne!

VARETELLING, DESEMBER 2019: En fantastisk dag av stor betydning. Vakkert og rørende når 37 personer gir av sin tid for å hjelpe Jevnaker Bordtennisklubb. To arbeidstimer som går inn i evigheten.