Gaveutdelingen fortsetter 2. juledag

Årets gaveutdeling er ikke over. Alle som deltar i årets romjulscup i bordtennis kan se fram til smakfulle godbiter. Vinneren belønnes med en stor premie som samtidig er liten!

Tidenes 12. utgave av Romjulscupen finner sted 2. juledag; torsdag 26. desember. Julenissen er tradisjonen tro på plass i Jevnaker Bordtennishall også denne gangen.

Samtlige som deltar får hver sin 10-pakning med sjokoladebarer; Mars, Snickers eller Twix.

To utvalgte og verdige deltakere hedres med hver sin Fair Play-premie; en velfylt fruktkurv fra de lokale dagligvareforretningene KIWI og EXTRA.

De beste på resultatlisten får plasseringspremie. Arrangørklubben Jevnaker BTK belønner de ti beste med en ekstra julegave.

En ganske så unik karaoke-mikrofon med innebygd høyttaler tilfaller de fem spillerne som besetter plassene 6-10. De fem beste får hver sin FM/DAB-radio.

Årets vinner får naturlig nok den gjeveste og største premien. Stor, men liten, for det er et aldri så lite praktisk mini-kjøleskap!

NB! Oppmøte/registrering senest kl. 08:30! Meld fra pr. SMS til nr. 900 33 447 hvis du er på vei og ikke rekker fram innen da. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du ikke kommer i det hele tatt!

Jevnaker BTK ønsker alle deltakere, foreldre og supportere velkommen til romjulssteming i Jevnaker Bordtennishall, som er åpen fra kl. 08:00 2. juledag!

JBTK-kiosken er bemannet med godt humør, trivelig service og hyggelige priser. Der lever julestemningen også i beste velgående!

| Deltakeroversikt Romjulscupen 2019 | Romjulscupen-historikk |