Seier og tap i 3. divisjon

Det startet bra med 9-1-seier mot Hvam, men mot Fokus gikk det skeis for JBTKs lag i 3. divisjon i dag. Fokus seiret med 7-3 på hjemmebane.

Kampen mot poengløse Hvam gled rimelig knirkefritt. JBTK ledet 7-0 før motstanderen reduserte.

Jonas Jensen vant begge singlekampene sine. Yngve Midtfjell, dagens lagleder, vant én av sine to. Siden Hvam stilte med bare tre spillere, ble det kun én singlekamp på Daniel Fagerslett Grefsrud og Thomas Moen. De vant hver sin.

Yngve og Jonas vant doublekampen.

NYE DRAKTER: Daniel, Yngve, Thomas og Jonas fikk æren av å innvie de nye JBTK-draktene i dagens serierunde i Oslo.

Fokus hadde forsterket laget med en god tysk spiller og Liam Moqvist spilt veldig bra. Duoen ble for sterk for Jonas og Yngve i single, men JBTK-paret vant doublekampen.

Thomas Moen sto for de to øvrige JBTK-seirene i 3-7-tapet.

– Jeg synes alle spilte bra, men Fokus-laget var hakket for godt for oss i dag, oppsummerer lagleder Midtfjell.

Etter dagens runde i Fokushallen i Oslo har JBTK-laget sju poeng og ligger på 5. plass. Det er bare tre poeng opp til serieleder Harestua.

Neste runde spilles på Hvam 25. januar.

PS! Med to seirer i single og to i double er Jonas Jensen i føringen i kampen om å bli årets lagspiller i 3. divisjon avdeling B!

| Kampfakta og tabell 3. div. avd. B |

DANIEL: Spilte solid mot Hvam, der han vant sin ene singlekamp og doublekampen med Thomas. To singletap og doubletap mot Fokus. (Foto: Raymond Boger)

THOMAS: Ubeseiret i single med 3-0 i kvote i dag. Vant én av to doubler md Daniel. (Foto: Raymond Boger)

YNGVE OG JONAS: Vant begge dagens doublekamper. Yngve vant én av fire singler oppe, mens Jonas vant to av fire. (Foto: Raymond Boger)