Når åtte bord er for lite…

…så deler vi ungdomsgruppen i to! Onsdag kveld deltok 20 ivrige barn og unge på trening. Onsdag 20. november er det kl. 17-18:30 og 18:30-20 som gjelder. Sjekk gruppeinndelingen!

Trenerduoen Jonas Jensen og Kevin Svendsbråten hadde sin fulle hyre med det eksplosive frammøtet, men klarte seg meget bra.

PS! Nesten 50 bordtennisspillere har vært i aksjon i Jevnaker Bordtennishall inneværende uke. Bla nedover for flere bilder!

Ungdomsgruppeansvarlig Lene Jensen fløy høyt og lavt for å gi foreldrene en varm velkomst. Klubbformann Thomas Møller bidro også med sitt.

Det var en fornøyelig å se så mange barn og ungdommer i aksjon med racket i hånd. Antallet har gradvis økt gjennom høsten, så vi var forberedt på at delingen snart sto for tur.

Nå er det dags, så se nøye på nedenforstående gruppeinndeling!

VRI ÅTTER: Vi måtte ty til litt kreativitet, doublespill og sette ut åtte bord for at alle skulle få spille onsdag kveld. Veldig stas med så mange nye deltakere, samt alle de eksisterende unge utøverne!

Treningsgrupper fra og med onsdag 20. november 2019:
(Gjelder inntil videre med forbehold om tilpasninger/endringer)

Gruppe A (kl. 17:00-18:30):
Sam Anton Boork, Emil Veie Berg, Sander Morstad Roen, Magnus Rustad Thoresen, Jan Halama jr., Tobias Sten Kristiansen, Falk Emre Ringdahl Nefjen, Isak Døhlen-Jacobsen, Eric Askambay Kristiansen, Ervin Georg Egelandsdal, Emil Dahle Ovnerud, Marcus Rustad Vatland.

Gruppe B (kl. 18:30-20:00):
Merete Eriksen, Veronica Gruer Kristoffersen, Julian Porsanger Martinsen, Johnson Nketia Adum, Ingeborg Huse Landrø, Noah Götestam, Kaja Jensen, Erik Jensen, Hans Christian Haga Tveter, Martin Jensen.

FLINKE TRENERE: Jonas og Kevin holdt hodet kaldt og taklet den store pågangen på imponerende vis. Og de er klare for en ekstra arbeidstime de kommende onsdagene.

Det har vært en aktiv uke i Jevnaker Bordtennishall. På mandagens åpne trening var så mange som 25 spillere på plass. Da var det for lite med sju bord, men det fungerte bra for alle å ta en pause for å slippe til andre. Se bilder helt nederst!

Inntil videre er mandags- og fredagstreningene åpne for alle. Ved stort frammøte må alle veksle på å spille. Vi vurderer tiltak fortløpende og iverksetter delinger/begrensninger dersom like mange deltar hver gang!

DOUBLE: Sjefstrener Jonas snakker med Johnson, Ervin, Martin og Isak i starten av treningskvelden. Det ble litt doublespill for å aktivisere alle.

OPPSTILLING: Jonas forklarer hva som skal skje når spillerne stiller opp etter pausen midtveis i treningsøkten.

VISNING: Trenerduoen Kevin og Jonas forklarer den kommende øvelsen ved å utføre den med alle spillerne samlet rundt bordet.

TO MOT ÉN: Nykommer Magnus fikk prøve seg mot Veronika og Merete, som spilte double sammen for første gang. Jan og Emil i aksjon bak.

TRENERDUO: Kevin og Jonas før storinnrykket; klare for å ta imot de unge og ivrige spillerne.

DOUBLE: Ervin og Isak spiller mot Eric og Martin.

PAUSEMORO: Samling i sofaen i pausen, der noen er veldig opptatt av mobiltelefonen mens andre bare slapper helt av.

KLEDELIG: Kevin poserer kledelig antrukket i den nye JBTK-drakten.

Bilder fra mandagens åpne trening:

25 DELTAKERE: Åpen trening betyr åpen trening for alle, og noen ganger dukker «alle» opp samtidig. Selv etter en aktiv turneringshelg i Sverige og seriespill i Norge. Som på mandag, da 25 JBTK-spillere følte for å spille bordtennis samtidig!

TRANGT OM PLASSEN: Alle fikk spille selv om det ikke var nok plass til 25 spillere samtidig. Vi serverte kaffe til alle som tok pauser for å slippe til andre.

NABODUELL: Lars Jensen og Jan Halama er naboer. De finner tonen også på hver sin side av bordtennisbordet. Full fart også på de seks andre bordene.

AKTIVITET: Bevegelse ved bordene og på benkene. De mange spillerne vekslet om å spille og sosialiserte på benkene.

FULL HALL: Jevnaker Bordtennishall er et populært sted å være. Vi er privilegert over å ha en så flott arena for å utøve idretten vår.

JENSEN & JENSEN: Lars og Martin på hvert sitt bord mot hver sin motstander i hvert sitt positur. Voksne og unge om hverandre er viktig for samholdet i Jevnaker BTK.