Tre pallplasser i Charlottenberg

Jonas Jensen, Linda Svendsbråten og Raymond Boger tok hver sin 3. plass i Kobra-cupen i Gunnarsbyhallen i dag. Sjekk hvordan det gikk med dagens ti JBTK-utøvere!

Linda Svendsbråten slo seg til semifinalen i Damer åpen og ble nr. 5 i Damer veteran 35. Jonas Jensen ble nr. 3 i Herrer B og nådde kvartfinalen i Herrer åpen.

Raymond Boger tok en fin 3. plass i Herrer E, Leif Jensen ble nr. 4 i Herrer veteran 35 og Kevin Svendsbråten nådde kvartfinalen i Gutter 15.

ÉN AV TRE: Jonas Jensen var én av tre JBTK-spillere som spilte semifinale i dag. Linda Svendsbråten og Raymond Boger de to andre.

Leif Jensen sto for dagens comeback, da han i det femte og avgjørende settet mot Lasse Lange (Harestua) snudde 1-7 til seier i møtet i Herrer veteran 35!

Mange av JBTK-spillerne var godt fornøyd med uttelling, innsats og spill i dag. Andre ikke like entusiastiske på egne vegne etter endt dyst.

Trivelig var det dog med så mange JBTK-ere samlet under samme tak. De aller fleste ankom Sverige fredag kveld og bor der helt til søndag. I kveld er det sosial samling med felles kveldsmat/middag.

Leif-Harald Svendsbråten, Pia-Helén Fagerslett og Thomas Møller var også i hallen i dag.

Rask gjennomgang av resultatene til dagens JBTK-utøvere som har vært i aksjon i Kobra-cupen:

LINDA SVENDSBRÅTEN: Damer double-tap med Lene Jensen i 1. runde på morgenen. Vant én av to puljekamper i Damer veteran 35 før det ble tap mot Kjersti Aune (Klemetsrud) i kvartfinalen. I Damer åpen ble det to puljeseirer og kvartfinaletriumf før Janne Dahl (Vind) ble for sterk i semifinalen.

RAYMOND BOGER: Tapte en jevn 1. rundekamp i Herrer double med Kevin Svendsbråten. Fortsatte med to puljetap i Herrer veteran 50 før han møtte mer overkommelig motstand i Herrer E. Vant puljen med to greie seirer og fikk walk over til semifinalen, som endte med tre jevne settap mot Bengt Olsson (Kobra).

JONAS JENSEN: Seier og tap i Herrer B-puljen, kvartfinaleseier mot Janne Dahl (Vind) og semifinaletap mot klassevinner Per André A. Flåten (Kjelsås). Vant to av tre puljekamper i Herrer åpen, fikk walk over til kvartfinalen og møtte sin overmann i klassevinner Jon Lundell (Kjelsås).

LEIF THORBJØRN JENSEN: Vant én av fire kamper i seriespillet i Herrer veteran 35. Slo Lasse Lange (Harestua) også i Herrer åpen-puljen, der det ble tap mot de to øvrige motstanderne.

KEVIN SVENDSBRÅTEN: Startet dagen med å tape i 1. runde i Herrer double med Raymond Boger. Vant én av to puljekamper i Herrer B, men røk på innbyrdes oppgjør. I Gutter 15 vant han også én av to i puljen, men røk med 2-3 mot Millian Cocozza (B-72) i kvartfinalen.

LENE JENSEN: Startet dagen med tap i 1. runde i Damer double med Linda Svendsbråten. Vant én av sine tre puljekamper i Damer veteran 35. I Damer åpen ble det tap i begge puljekampene.

DANIEL FAGERSLETT GREFSRUD: Deltok kun i Herrer åpen, der han havnet i meget tøff pulje og tapte alle tre kampene.

THOMAS NORDGÅRDEN MOEN: Kom til kort i sine to puljekamper i Herrer B. Røk også i begge puljekampene i Herrer åpen. Ledet 2-0 mot Arvid Herland (Fokus) før det glapp.

FREDRIK WILKENS: Surt 2-3-tap etter 9-11 i avgjørende mot Trond R. Amlie (B-72) i puljespillet i Herrer E. Tapte også sine to andre puljekamper i sin eneste klassedeltakelse i Sverige.

MARTIN JENSEN: Vant én av sine tre kamper i puljespillet i Gutter 13 og holdt følge med puljevinner Millian Cocozza i to sett.

| Lørdagens resultater i Kobra-cupen 2019 |

Søndag er det på’n igjen i Gunnarsbyhallen for ti JBTK-utøvere. Fredrik Wilkens nøyde seg med lørdagens innsats, mens Leif-Harald Svendsbråten skal i aksjon i tillegg til de ni andre søndag.

Lykke til, alle sammen! Hjemmeredaksjonen på Jevnaker ser fram til å motta masse bilder gjennom søndagen!