Full poengpott for Hadelandsdamene

Bordtennisdamene fra Harestua og Jevnaker slo til med to seirer i 5. divisjon i dag. Begge de gjestende B-72-lagene ble beseiret med 6-4 i Jevnaker Bordtennishall.

Dagens minirunde skulle egentlig ha vært spilt på Dal, men der var gymsalen under rehabilitering. Dal meldte i tillegg forfall, slik at B-72 5 og B-72 9 vant de terminfestede kampene på walk over.

Mot Hadelandsdamene kom de flinke ungguttene fra Lørenskog til kort. Såvidt det var.

VINNERTRIO: Linda Svendsbråten, Lene Jensen og Katrine Kjølsø imponerte med to 6-4-seirer i 5. divisjon i dag.

Linda Svendsbråten vant alle sine tre singlekamper, Lene Jensen to av tre og sammen seiret JBTK-duoen i double mot B-72 5 i dagens første kamp.

Katrine Kjølsø, som tapte sine tre singler på formiddagen, slo tilbake og ble en slags matchvinner i ettermiddagsoppgjøret mot B-72 5.

Harestua-spilleren har hatt en lang bordtennispause, men hennes ene seier mot B-72 9 utgjorde forskjellen på poengdeling og seier.

Lene vant alle sine tre singler, Linda vant én av tre og sammen vant de doublekampen.

– Vi er stolte av oss selv i dag. Kjempegøy å vinne to seriekamper, som inneholdt mange jevne enkeltkamper. Og så var det ekstra morsomt at så mange kom for å se på, sier Hadelandsdamene etter endt dyst.

De gikk seirende ut av fire femsettskamper. Tapte kun én som gikk til avgjørende. Og motstanderne var ikke dårlige. Ungguttene fra B-72 kommer til å vinne mange kamper framover.

Før de øvrige lagene spiller søndag ligger de lokale damene på delt tabelltopp med seks poeng på fire kamper; tre seirer og ett tap.

| Kampfakta og tabell 5. divisjon avd. C |

DOBBEL DOUBLETRIUMF: Linda og Lene vant begge doublekampene sine i dag.