Nå går JBTK-draktene i trykken

Den nye JBTK-draktkolleksjonen nærmer seg. BTEX.no har fått fellesbestillingen og er i gang med å trykke på klubbemblemer, sponsorlogoer og spillernavn.

Vi håper å kunne dele ut klær og utstyr til alle som har bestilt i løpet av november.

Når du skal supplere med flere drakter, shorts/skjørt, overtrekksdresser, jakker og andre av de 12 produktene som inngår i spesialavtalen med BTEX.no, så gjør du det selv.

TRYKKSTART: Prosessen er i gang. Navnestørrelsen på ryggen skaleres i forhold til lengden. Noen har valgt fornavn. Andre etternavn.

Malen for hva som skal trykkes hvor er fast. Det eneste du kan velge er hvorvidt du vil ha for- eller etternavn på ryggen av drakt, genser og dress. Eller ikke navnetrykk.

Du kan også velge dine navneinitialer på låret på overtrekksdressen. Ikke på shorts/skjørt.

Alle som ikke har bestilt genser eller dress oppfordres til å spørre de som har om å prøve størrelser før bestilling legges inn.

Spør formannen (Thomas Møller) hvis det er noe du lurer på!

På baksiden av draktene, som alle må bruke i turneringer og seriekamper, trykkes for- eller etternavnet nederst. Sparebank 1 Ringerike Hadelands logo preger forsiden, sammen med Inzone-logoen. BTEX-logoen trykkes på en av ermene.

NB! Nederst i artikkelen ser du hvor mye du som JBTK-medlem sparer i forhold til ordinære priser på de 12 produktene som klubbavtalen omfatter.

Gå til BTEX.no og komplettér din kolleksjon!

| Slik bestiller du JBTK-klær og utstyr |