Gullgutten Tony

Tony Herting slo seg til topps i niårsklassen i Fornebu Open i dag. Han vant alle kampene i klassens rene seriespill. Mot eldre spillere i nybegynnerklassen vant Tony én av tre kamper.

Turbo-Tony var våken fra start lørdag morgen. Han tok seg av sine tre motstandere i Gutter 9 i tur og orden: Først 3-0 mot Terry Lung (Fornebu), dernest 3-2 mot Vencent Martiniussen (Larvik) og avslutningsvis 3-0 mot Nikolas B. Eika (Nesodden).

Ny klasseseier på merittlisten. Grattis, Tony!

På ettermiddagen var det dags for eldre og tøffere motstand; i nybegynnerklassen. Med pappa Terje som Coach vant JBTKs yngste aktive utøver førstesettet mot Thien-Y Le (B-72). Tapte klart i det andre og hadde marginene imot seg i 2 stk. 10-12-tap.

I neste kamp lå Herting junior under med 0-2 mot Daniel Høybråten (Drammen) før han slo tilbake og vant tre jevne sett. Sterkt!

Det ble et ganske klart 0-3-tap mot puljevinner Henrik K. Årnes (Notodden) i siste puljekamp. Tony misset sluttspillet med dårligere innbyrdes settkvote mot Le og Høybråten, men leverte veldig bra i Storøya Grendesenter!

Søndag skal flere JBTK-utøvere i aksjon: Tony Herting, , Terje Herting, Leif Thorbjørn Jensen, Watchara Chadkarn, Andreas Backlund og Raymond Boger. Lykke til, alle sammen!

| Resultater Fornebu Open 2019 |

TIL TOPPS: Tony Herting vant sin klasse i Fornebu Open. Ny tittel til JBTKs ivrige unggutt! (Foto: Terje Herting)