Hotte premier i åpningsstevnet

Lørdag smashes 2019/20-sesongen i gang med åpent nasjonalt rankingstevne i Jevnaker Bordtennishall. Sjekk den hotte førstepremien og alle de andre gavene som tilfaller

Sommeren er over, men ikke nødvendigvis grillsesongen. I hvert fall ikke for den som slår seg til topps i lørdagens rankingstevne!

En eksklusiv tønnegrill med fire praktiske funksjoner (grilling, røyking, koking og varming) og trekk venter på øverste trinn av seierspallen.

Vinneren og de fire andre på pallen premieres med hver sin elektriske tannbørste, som kommer med to ekstra børstehoder.

Plasseringspremie også til nr. 6-10 på resultatlisten i form av trådløs bluetooth-høyttaler med norsk motiv.

Nr. 1, 6, 11, 16 og 21 på resultatlisten får også premie; for å ha vunnet sin sluttspillpulje. Denne kvintetten kan fråtse i hver sin Minde-sjokoladepose!

Ikke fortvil dersom du ikke er blant de ti beste eller har klarer å vinne din sluttspillpulje. Vi har en deltakerpremie til alle. Den kan du bruke når du jobber eller leker med datamaskinen; til å forebygge såkalt musearm. Settet består av en ergonomisk musematte og håndleddsstøtte.

Sist, men ikke minst, så vanker det en velfylt fruktkurv til to spesielt utvalgte deltakere. Ikke nødvendigvis de best plasserte på resultatlisten, men framfor alt to som markerer seg med positiv gjennomføring, god sportsånd og evnen til å takle tap like godt som seier. Det er dagens Fair Play-premier som deles ut helt til slutt!

Her kan du ta en nærmere titt på hva vinneren har i vente: